Povrće poskupjelo i za 100 posto, jabuke su skuplje i od ananasa

Naslovnica Forum Komentari članaka Povrće poskupjelo i za 100 posto, jabuke su skuplje i od ananasa

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Katastrofalna godina ?? E nemoj me hebat, sta je bila extra suša, neki pozari, poplave, nevremena koja je desetkovala urod? Svašta, ako ova godina nije bila super, onda ni neće.


Katastrofalna godina ?? E nemoj me hebat, sta je bila extra suša, neki pozari, poplave, nevremena koja je desetkovala urod? Svašta, ako ova godina nije bila super, onda ni neće.

svake godine slušamo te proizvođaće povrća, voća, polj. proizvoda, kako su im cijene niske i da ako se nešto ne promijeni, oni će propasti, uvijek se opet standardno jave na godinu i tako već desetlječima, kako oni ono izdaju račune ? tko njih kontrolira ? poticaji u džep, a PDV ? opet u svoj džep, pa na sajam po najveći traktor za 1-2mil.

Kupujte samo hrvatsko jer je najskuplje.

čovjek im nedavno pokazao kako se to radi pozoveš ljude sami uberu naplatiš 3 kune i to je to odj..eš prekupce

mi smo ipak zemlja slučaj

U Njemačkoj ove godine urod jabuka 1,1 milijun tona što je 17% više od desetogodišnjeg prosjeka.
https://www.verlagshaus-jaumann.de/inhalt.aepfel-und-birnen-warmes-fruehjahr-beschert-obstbauern-reiche-ernte.1159d4b9-996a-4e10-922f-ebe07a545d55.html

Okolican ZAGREBA i okolica SPLITA – trebala bi imati IZGRAĐENU HLADNJAČU kapaciteta
20.000- 50.000 m2.

Unutar ruralnog razvoja formirati DRŽAVNU TVRTKU – koja će vršiti OTKUP SVIH PLODOVA ZEMLJE-po cijenama – koje PRISTOJNO I PRAVEDNO podržavaju ulaganja i s kojim će prodavatelj biti zadovoljan.

Inicijativa u privatnom smislu, koju država očekuje godinama je mućak – KOJI NEĆEMO DOČEKATI_ prije toga će propasti većina OPG -a i malih trgovačkih poljoprivrednih gospodarstava…

MODERNA HLADNJAČA – je SUPERTRGOVAČKI VOĆNI CENTAR ….. TOČKA X – za sve u Hrvatskoj.
Otkup- klasiranje- pakiranje i sve što treba …………………u svim smjerovima Hrvatske………a najviše prema većim gradovima i turističkim mjestima ….!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close