Todorić: “Imamo nevjerojatne dokaze, ja sam pobjednik”

Naslovnica Forum Komentari članaka Todorić: “Imamo nevjerojatne dokaze, ja sam pobjednik”

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ova beskrupulozna,lazljiva,gnjusna,debela mjesina ne odustaje od svojih baljezganja.Strasno,iako ima istine u tome.Todoric je pobjednik!Vuce za nos sve nas,jos od 80-ih..on i njegova “skvadra”.Nakrao se picek masni,zivio po vilama,dvorcima,ispijao najskuplja vina dok su njegovi robovi radili za 2800kn!! Dno dna..a oni manje sretni skupljali boce po kontejnerima.U krasno drustvo smo se pretvorili.Srecom,nista nije vjecno,kako oni tako ni njihovo prokleto bogatstvo izgradjeno na patnji,suzama i mukama njihovih robova.Jedno je sigurno,vrijeme ce na kraju izbrisati svaki trag kojeg su ovakvi kvarnjaci,krkani ostavili,jer drugo nisu ni zasluzili,osim da ih prekrije hladna tama,mrak i potpuni zaborav!

Gospodine Todoric. Dodjte u Hrvatsku i obranite Vase casno ime kad ocijenite da je najbolje vrijeme za to.. Narod je uz Vas.

Nema nikakve razlike između Todorića i onih sa kojima se zakačio. To je sve ista ekipa koja se sada podijelila na dva tabora i bore se tko će više omastiti brkove a do jučer su skupa ispijali ta skupa vina i zajedno smišljali nove podvale narodu. Sve komplet u Remetinec i jedne i druge nek tamo ispijaju vodu iz slavine.

Trebalo bi uvesti smrtnu kaznu na ove prostore,uz mogucnost odabira! Vjesanje,giljotina,kamenovanje,nabijanje na kolac,odsijecanje ruke ili suvremenije tehnike,elektricna stolica,inekcija i dati svakome mogucnost izbora! uz obavezni javni prijenos na svim kanalima Hrt-a..da nebi vise nikome palo napamet gurnuti ruku u tudji dzep!!ili dzep drzave!! Pa da vidimo tko bi bio novi Toki ili njegov ortak!!

ja nemam nikakve dokaze, ali imam teoriju..

even better than the real thing

U Kini bi ga ubili, a u Japanu bi to učinio sam.

Gosp. Todorić, nemojte se pouzdati u sudski postupak.

I SUDAC i svi u postupku, PLAĆU dobivaju od Plenkovića. ………………Shvatite, da neće raditi protiv šefa.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Gospodine Todoricu kad ste Vi bili u Rvackoj sve je bilo po slovu zakona. Zato nam se vratite s lastama. Vratite nam se i svima nam ponovno donesite smjesak na usta i slamku spasa. Razapinju Vas ka Isusa na krizu,ali pravda je spora ali dostizna. Obratite se časnom Ustavnom sudu i sve ce opet bit ka prošek.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/todoric-za-belje-ne-mora-platiti-800-milijuna-kuna/1552131/

Pobjednik ćega? Igara gladi ili tko-koga (lo.pov-lo.pova) ……?

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.


Ova beskrupulozna,lazljiva,gnjusna,debela mjesina ne odustaje od svojih baljezganja.Strasno,iako ima istine u tome.Todoric je pobjednik!Vuce za nos sve nas,jos od 80-ih..on i njegova "skvadra".Nakrao se picek masni,zivio po vilama,dvorcima,ispijao najskuplja vina dok su njegovi robovi radili za 2800kn!! Dno dna..a oni manje sretni skupljali boce po kontejnerima.U krasno drustvo smo se pretvorili.Srecom,nista nije vjecno,kako oni tako ni njihovo prokleto bogatstvo izgradjeno na patnji,suzama i mukama njihovih robova.Jedno je sigurno,vrijeme ce na kraju izbrisati svaki trag kojeg su ovakvi kvarnjaci,krkani ostavili,jer drugo nisu ni zasluzili,osim da ih prekrije hladna tama,mrak i potpuni zaborav!

Pricas o Plenkovicu i izvanrednoj upravi ?

New Report

Close