Dodatni udarac: Peruško ne smije angažirati novu skupinu savjetnika na trošak Agrokora

Naslovnica Forum Komentari članaka Dodatni udarac: Peruško ne smije angažirati novu skupinu savjetnika na trošak Agrokora

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Sad još ostaje da vladajući donesu neki “zakon” koji će suspendirati sve ostale zakone u državi, pa će tek dana državni komunizam, kvazipoduzetništvo koje pogurava država opet pridodati punim plućima. “Državno poduzetništvo” uvijek je bilo vezano za blokadu pravosuđa: počevši od zajedničke HDZ-SDP-ove blokade procesuiranja kriminala u privatizaciji, preko predstečajnih nagodbi, pa sve do lex-Agrokora. Uvijek isto – da bi politika mogla nesmetano silovati ekonomiju, pravna struka se mora potpuno blokirati.

Sutra će sutkinja odstupiti iz privatnih razloga, pa što si ti suci umišljaju, kad dobiju prijedlog komesara trebaju ga odobriti u roku odmah.

bezvezan naslov…po čemu je to dodatni udarac perušku i nagodbi!? sud je ovakvom odlukom zaštitio interese agrokora i napravio najnormalniju stvar-odredio da si vjerovnici sami plaćaju troškove savjetovanja, a ne da to ide na račun agrokora!

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Nadam se da ce IU uključiti dionicre u nagodbu i da cemo napokon dobiti ono sto nam pripada.

Da su pustili Sberbank i disco-queen da naprave istinsko restrukuiranje, sve bi bilo već odavno gotovo. Nezdravi dijelovi tijela bi otpali, a po procjeni Sberbank, cijeli deal je zahtijevao 250-300 mio. € svježeg novca. Jer je većina kompanija, iz koncerna Agrokor, generirala dobit. Kako stvari stoje, samo prošle godine 1,9 milrd. kuna dobiti. Ergo, žašto je bilo potrebno dodatno zaduživanje, ako se iz svakodnevnog poslovanja moglo puno toga financirati!? Naravno da postoje interesi kreditora roll upa, kojima je u cilju što više novca upumpati u sustav i svoju korist. Bojim se da neće dobro završit.

ante martinin ramljak je dobio nogu pozadi
a ovaj popuško bi mogao dobiti u međunožje

New Report

Close