Poduzetnici na mukama: Zbog duga od 0,01 lipe, bračnom paru prijeti ovrha od 13.000 kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Poduzetnici na mukama: Zbog duga od 0,01 lipe, bračnom paru prijeti ovrha od 13.000 kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Što se tiče osjećaja ‘povrijeđenosti’, meni je država ostala dužna desetke tisuća eura i likvidirala mi firmu radi duga banci od 100 Kn zbog kojeg duga mi je bioblokiran račun 3 mjeseca bez da sam znao. Nije se nimalo osjetila povrijeđena zbog svog neplaćenog duga meni. Naravno moj dug banci za održavanje računa dug je bio plaćen banci odavno ali ispao je odlilčan razlog da mi se ne plati dug države slajem firme u stečaj bez prava žalbe. Trebam li napomenuti da nisam dobio ni obavijest o stečajnom postupku pa se nisam mogao žaliti. Odlično odigrano i vješto koordinirano, država protiv građanina poduzetnika 1:0.

U ovu nakaradu od države ne treba ulagati. Nikakvu imovinu ne kupujte. Posao pokrenite u sloveniji ili slovačkoj. Imovinu iznesite izvan Hrvatske.

Status Quo: Roll Over Lay Down

Da li se ovdje radi o iznosu 0,01 lipa ili 0,01 kuna. Jer ako 1 kuna ima 100 lipa onda je 0,01 lipa jednako 0,0001 kuna. Takvo prikazivanje iznosa nije mi poznato. Isto tako netko bi trebao regulirati praksu u trgovinama s tim lipama.

Sudac je pogriješio i SUDAČKA KOMORA – mora ga upozoriti !

Inače, morate znati DA SU SVI DJELATNICI JAVNIH UPRAVA ,tako prestrašeni za svoj posao i svoja
radna mjesta – da će i za MUŠICU , pokretati postupke naplate – samo zato – da ne dobiju OTKAZ UGOVORA O RADU…/zbog tehnološkog viška/

Prvenstveno, treba obići urede HZZ-a i reći djelatnicima – da to ne čine / ne prijavljuju takve dugove za ovršnu naplatu/.To mora učiniti MINISTRATSVO i njegove stručne službe ! Oni su krivci za ovaj propust.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

ove uhljebe treba pod hitno u sibir transportirat


Da li se ovdje radi o iznosu 0,01 lipa ili 0,01 kuna. Jer ako 1 kuna ima 100 lipa onda je 0,01 lipa jednako 0,0001 kuna. Takvo prikazivanje iznosa nije mi poznato. Isto tako netko bi trebao regulirati praksu u trgovinama s tim lipama.

u prvom prilogu na TV u originalnom dokumentu HZZ stoji 0,01 lipu
ostali samo kao papagaji slijepo prenose taj napisani iznos
bez ikakave potrebe da to izmijene u 0,01 kn
neki još uvijek na žalost od takvih ljudi očekuju da im nađu posao
a od novinara da ih korektno izvještavaju
Bajkovita (Hrvatska) za 5

New Report

Close