Prodaja automobila u Hrvatskoj skočila 64 posto

Naslovnica Forum Komentari članaka Prodaja automobila u Hrvatskoj skočila 64 posto

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

ja sam jedan od sretnika koji je počastio ovu državu zajedno s uhljebima s 35000kn nameta i još kaznu u obliku poreza na luksuz 780kn za novi (čitaj auto)

mi smo ipak zemlja slučaj

na putu smo prema 80 000, a to je bio otprilike peak prodaje automobila prije krize.. ovisno o relativnoj kupovnoj moći građana, postoji šansa da pređemo taj peak dok su automobili još jeftini (ne govorim o trgovačkim maržama,već o trošku proizvodnje).. 10-20% pojeftinjenje automobila i riješili bi investiciju za narednih 10 godina, vjerojatno debelo prešli brojku od 100 000 prodanih automobila, državni proračun bi se fino napunio itd.. Alternativno, možemo nastaviti gomilanje tamne tvari s negativnim realnim povratom.

you're fired!

nova matematička formula kaže da je egzodus direktno proporcionalan priljevu tamne tvari u hrvatsko narodno skladište tamne tvari.

you're fired!

a moj škodilak je na izdisaju.. računajuči inflaciju škodilaka ona je bila 20-30% u proteklih 19 godina dok smo imali deflaciju cijena

you're fired!

u istom razdoblju, konzumerska elektronika doživjela je deflaciju.. recimo -30%.. tj. tamna tvar se prelila sva u kompjutere..

you're fired!

summa summarum… u narednih godinu dvije dobar je čas za zamijeniti tamnu tvar za fizičku tvar. I take delivery.ovo će rezultirati sa još više tamne tvari u budućnosti

you're fired!

New Report

Close