Todorić u novom vlogu opisao tajni noćni sastanak u Vladi i otkrio tko je ‘jedini bio iskren’

Naslovnica Forum Komentari članaka Todorić u novom vlogu opisao tajni noćni sastanak u Vladi i otkrio tko je ‘jedini bio iskren’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Todoriću imaš li ti malo morala i digninteta (a i razuma)?…

Zar ti nije jasno kako i koliko si uspješno znao voditi business po onoj kupiš od dobavljača za 1 kunu, prodaš za 1 kunu i zaradiš jednu kunu jer ne platiš dobavljača… da nije bilo politike i političara i ti i tvoji još bi sadili cvijeće…

Dakle pametnjakoviću vrati pare koje si dobio iz isplate dividendi baziranih na lažiranoj dobiti… a i da – vrati dugove i dobavljačima i bankama…zaključno ti bi trebao (zajedno sa svojom dječicom) sada imati ravno 0 kuna cjelokupne imovine…

Veli se da ne pada jabuka daleko od stabla…ti si druga generacija koja će završti prije ili kasnije iza rešetaka a do tada mozeš i dalje trakeljati gluposti (samo je pitanje da li to radiš namjerno ili …)

Katastrofalni PR, Todorić ne zna spojiti dvije povezane misli – malo napada Vladu, malo hvali sebe, malo prosipa populističke besmislice. Ovaj pamfletić treba puštati svima koji i dalje namjeravaju ulagati na ZSE, možda dvaput razmisle prije nego što budu opljačkani kroz neke nove “perjanice”.

i tako dalje…

Pod naslovom “Kako je otet Agrokor”, Todorić govori o tome kako je politika odigrala glavnu ulogu u cijelom slučaju Agrokora.
—————————————————————————-
sram ih bilo(političare) nisu mu htjeli dati koliko mu treba da bi još napiunio svoje đepove (račune u engleskoj banci).

Goldman Sachs hahahahaha i onda sam ja teoreticar zavjera hahahha pa opljackali su nas do yaya

Naravno da lo.povi rade noću.

https://www.youtube.com/watch?v=CN3J5lFF4ww

najgore od svega jest da nema u hrvatskoj niti jedne isntitucije koja je trebala ili morala ukazati na nepravilnosti.
i onda vrhunac paytonizma-nitko nije kriv!

Još od prije i petnaestak godina se znalo da je Agrokor preeenapuhani balon, samo to nije vidjela niti jedna vlada, niti HNB, niti jedan revizor, ti Boga, koliko slijepaca kod nas a ne vodimo dovoljno brige o njima.

Todorić je očigledno bio samo formula po kojoj se je željelo jeftino rasprodati Hrvatsku imovinu , samo godinu dana prije nego što je otvorena afera agrokor , tadašnji premijer zoran milanović ga je oslovio kao najuspješnijim poduzetnikom u hrvata , što reći osim jadni narode

Ivice,
Zadrži pare koje si uzeo samo nam daj imena…..
Tko te i kako dignuo tu gdje si došao, bez politike to nije bilo moguće….
Problem su političari… ti si samo nuspojava!
Ocvi koji su došli nakon tebe su još gori…

Samo ruska ćirilica jer je koruptivna i premijum - srpska je za sirotinju https://www.fortenovagrupa.com/new-page Lik je Car!

Preveslali su ga. On se bio uplašio a lešinari su osjetili krv i navalili. Lopuže.

New Report

Close