Pohvala djeluje snažnije od batine, mrkve i bonusa

Naslovnica Forum Komentari članaka Pohvala djeluje snažnije od batine, mrkve i bonusa

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Znam da je uvijek moguće izgubiti sve i krenuti iz početka. Uvijek nekako nosiš taj strah sa sobom. Jedina razlika je što sam ja taj strah uvijek pobjeđivao bodrenjem samog sebe, pozitivom i stvaranjem novih vrijednosti.

U krizama su mi na neki način dolazile sjajne nove ideje, koje su uvijek bile bolje od prethodnih. Kada na dobre temelje, tj. na iskustva ranijih projekata, dogradiš nove vizije, postaviš misiju, viziju i cilj, uz fokus na to što radiš, rezultat na kraju ne može izostati.

Posebno ako si spreman u svakom trenutku prilagoditi svoju osnovnu ideju, jer svaki dobar posao se mora ponašati kao živo biće. Mora osjećati okruženje i trenutak u kojem živimo. Na razvoj projekta, kao i na život, utječu mnoge okolnosti. Krenete prema nekom cilju i on je idealno zamišljen, no po putu se događaju stvari na koje ne možete utjecati i morate se prilagoditi.

J.

radi se o težem slučaju kleptomanije u kombinaciji sa niskom inteligencijom. primjetljivi su i kompleksi niže vrijednosti u ophođenju sa inozemnim hoštaplerima

New Report

Close