HRT u siječnju pokreće novi televizijski program HTV5

Naslovnica Forum Komentari članaka HRT u siječnju pokreće novi televizijski program HTV5

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Pitam se hoće li Hrvati izvan domovine plaćati realizaciju tog novog programskog kanala i nije li već puno pretjerano otvarati nove programe a niti ova dosadašnja 4 nisu bili boznašto. Mi u Hrvatskoj po sili zakona, prisiljeni smo plaćati harač za ova 4 programa, pa umjesto da se vodstvo HRT-a pobrine da ovih 4 programska kanala liče na nešto i bar malo kvalitetom vrate osmjeh na lice totalno nezadovoljnih prisilnih pretplatnika, oni bahato i apsolutistički otvaraju nove kanale, akao bi se uhljebilo još više politički podobnih. Pitam se dalje: tko će slijedeći otići sa HRT-a na ostale televizije kao i mnogi nezadovoljni, ali kvalitetni novinari. Ostat će samo nesposobnjakovići tipa brune Kovačevića koji nije bio u stanju sa svojom nesposobnom ekipom osigurati prijenose naše reprezentacije sa SP-a u rusiji. Nije bilo novaca? A kako ima novaca za otvaranje novog TV kanala? Gospodo sa HRT-a, istražit ću mogućnosti da vam ne plaćam pretplatu, jer vas ionako ne mogu gledati. Jer i kada se zaletim na neki od kanala HRT-a uvijek nađem mnogo toga što me opet za neko vrijeme odbije o HRT-a: ili je to nesposobnost novinara da budu aktualni, ili je to nepismenost novinara i voditelja, ili je to katastrofalni jezik “naglasak na drugi slog” tzv. zagrebački jezik od koga se ježim.


ili je to nepismenost novinara i voditelja, ili je to katastrofalni jezik "naglasak na drugi slog" tzv. zagrebački jezik od koga se ježim.

***ti nisi normalan, naglasak na drugi slog ne postoji niti postoji ikakav zagrebački jezik…pravi hrvatski jezik ima naglasak na PREDZADNJI SLOG…danas na htv. rtl i nova tv govore hrvatskim jezikom s naglaskom na prvom slogu ili ak baš hoćeš sprdaju se s hrvatskim jezikom sa begiš(beogradskim) naglaskom… doslovno se cerekaju s tv ekrana natječući se koji će spiker ružnije naglasiti neku hrvatsku riječ…svaki tjedan se rugaju s novim riječima, a nekad su počeli prvo s riječima turizam, Dalmacija i Italija… njihovim naglaskom nitko živ nemre otpjevati legendarnu pjesmu Dalmacija u mom oku… sve 3 tv kuće su iste tj. neznaš koja je gora, a najgore od svega je kad vidiš da imaju neku anketu pa primitivci počnu govorit istim tim izrgnutim naglaskom umjesto da se bore i govore hrvatskim, i misle da su jako pametni

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

Ne znam kada sam zadnji put gledao htv!

New Report

Close