Mate Rimac proglašen gospodarstvenikom godine, objavljen i gospodarski događaj godine

Naslovnica Forum Komentari članaka Mate Rimac proglašen gospodarstvenikom godine, objavljen i gospodarski događaj godine

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Prema izboru žirija donošenje i provedba Zakona o postupku izvanredne uprave (Lex Agrokor) proglašen je gospodarskim događajem godine.

Ne znaš jel bi plakao ili bi se smijao?!

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Nema tu kriterija kad novine dijele nagradu osim medijske atraktivnosti. Ne znam po čemu bi to Rimac bio gospodarstvenik godine osim što je to atraktivnije medijima nego netko tko npr proizvodi hranu (Žito) ili vijke (DiV) a zapošljavaju mnogostruko više ljudi,otvaraju tvornice,pogone itd.

Po meni je gospodarstvenik godine Ivica Todorić.
On i obitelj su izvukli iz Hrvatske 3 milijarde eura.

I umjesto da se od njih naplati ova g.lupa Vlada donosi Lex Agrokor.

I još priča g.luposti da se radi o reformi.

Spašavanje privatne firme je njima reforma.

Jel to Bakarićeva nagrada za najbolji komunistički doseg u državi?

iz prošlog ciklusa bilo je mnogo gospodarstvenika godine koji su završili u dokapitalizacijama isl. živi bili pa vidjeli..

inače, mnogo se nagrada i priznanja dijeli po ovoj Hrvatskoj.. kome čemu?

radi se o težem slučaju kleptomanije u kombinaciji sa niskom inteligencijom. primjetljivi su i kompleksi niže vrijednosti u ophođenju sa inozemnim hoštaplerima

New Report

Close