Novo doba poslovanja: “Kriptovalute u Hrvatskoj su opipljiva realnost”

Naslovnica Forum Komentari članaka Novo doba poslovanja: “Kriptovalute u Hrvatskoj su opipljiva realnost”

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Svih navedenih pet stvari je teska manipulacija. Tehnicki gledano (sto me i jedino interesira) sve je daleko od konkretne realnosti (osim par detalja iz kojih se pokusava sloziti kriva opca slika). Savjet citateljima da se niti u ludilu ne upustaju u ponzi sheme i ostale navlakuse.

Niti jedna kriptovaluta ne moze odraditi sto obecaje, a bitcoin cisti primjer dobre ideje i ocajne/gotovo nemoguce provedbe. Ima hrpa literature na tu temu i treba biti maksimalno oprezan tj. drzati se podalje od ideje da se uopce stavlja neki novac u te valute. Pogotovo ljudima bez tehnickog predznanja , pogotovo sad kad su napumpane sa vrijednostima.

Ako vec spominje Coinbase koji uzima naknadu, moze reci da Coinbase ima u vlasnistvu i Gdax koji radi sve, i vise od Coinbasea, ali bez ikakve naknade.
Samo pogledat 10ak min videa na YouTubeu o programu i sve je jasno.

Financijski inženjering kakvog poznajemo kod nas iz devedesetih prošlog stoljeća u svom suvremenom izdanju.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Uh, čitajući intervju bih pomislio da je BTC stabilniji od EUR, CHF i USD zajedno. A volatilnost veća od svega ikada viđenog, u zadnjih mjesec dana narastao 40% a dnevno oscilira +/- 5%. Pa ti vidi. Savjetujem svima da ubace svoju životnu ušteđevinu u ovaj balon da ovi likovi još i više zarade. A kad pukne balon će svi blejati kao ovce što se dogodilo. A kad reguliraju BTC, Dogcoin (isplati se googlati) i ostale “valute” će se ozbiljno moći razgovarati o njihovoj primjeni u svakodnevnom životu.

New Report

Close