Todorić: Ispričavam se svima koji zbog mene trpe sramotnu torturu

Naslovnica Forum Komentari članaka Todorić: Ispričavam se svima koji zbog mene trpe sramotnu torturu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Nije lud da se vrati.
Bježi Ivice, bježi i ne okreći se sine!!!

Ivica Todoric je direktni produkt HDZa i njegovog prvog predsjednika Tudjmana i sve je bilo OK dok je puhao u isti vjetar koji je omogucavao HDZu silne donacije od istog… sada kada pusu neki drugi vjetrovi, dosao je u situaciju da mu HDZ zeli oteti sve sto je imao… Ne zelim ja njega braniti, ali toliko nesuvislih poteza nase vlade davno nisam vidio… prvo proveli su nacionalizaciju (LexAgrokor) i oduzeli covjeku imovinu, a tek onda su isli kao nesto istrazivati i podigli optuznicu protiv njega… u cijelom demokratskom svijetu se prvo mora dokazati necija krivica kako bi mu se oduzela imovina… na ovaj nacin su samo bacili sumnju na sebe… da ne spominjem Ramljakove kontakte s odredjenim fondovima…

Jovan# Stvarno ga drobis. Nikakav on nije produkt Tudjmana. Tudjman je od prvog dana mandata do zadnjeg dana zivota svaki dan od 0-24 bio u takvim iskusenjima sa ratnim stanjem,priznanjem RH i svime sto je vezano uz to da sigurno nije imao nikakve planove sa Todoricem ili bilo kojim drugim poduzetnikom. On se prezaduzio,ušla je jaka strana konkurencija (Shwarz grupa-Lidl) i zavrsilo je ovako. Nikakav Hdz ni Tudjman nisu nikoga tjerali da kupi Janu i Ledo sladoled! Smijurija.

Todorići su produkt kokošarskog mentaliteta! Čisti dokaz je njegova tzv. “Šuplja bojna” iz tornja……sad svi imaju amneziju!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Ovaj nema niti domoljublja, niti srama. Zivi u kuci koju je oteo zeni koja je nasljednica, uzeo je novce i najavio IPO. Novce od IPO je POTROSIO, zatim.je uzeo 5 milijardi kuna od Rusa i nije vratio 1, 2 milijarde. To je imao namjeru zadrzati, a P R E P U S T I T I Rusima dionice Agrokora.
Sve i Beljr i Vupik i pikvinkovce..jednom rijecju SVE.
Ali nije niti to najveci problem. Najveci je problem kako je do toga moglo doci ?

Status Quo: Roll Over Lay Down

https://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=5&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwit47HdjvzWAhUHVRQKHYbnAnsQtwIIQDAE&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DVTkntg-WYSo&usg=AOvVaw3_ZpJIhEjb8Nfs7FlAQB3p

New Report

Close