Tko je žena koja vodi proces protiv Todorića

Naslovnica Forum Komentari članaka Tko je žena koja vodi proces protiv Todorića

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Sani Ljubičić je po političkom nalogu pokrenula istragu i takva joj je cijela karijera. U praksi Sani Ljubičić ne obavlja svoj posao onako kako je propisano i u mnoštvu slučajeva štiti kriminalce ove države, kao i razbojništvo nepodizanjem kaznenih prijava, odnosno odbacivanjem stvari koje je lako dokazati. Potrebno je zaviriti u ladice Sani Ljubičić, kao i njenih djelatnika pa vidjeti kakvi sve predmeti stoje i kakvi su odbačeni kao neosnovani pa se lako može zaključiti da je Sani Ljubičić jedan od mnogih izdanaka korumpirane pravosudne hobotnice, koja radi isključivo iz interesa po političkim nalozima.
Kada se kaže da nam je pravosuđe u rasulu. Nije pravosuđe u rasulu zbog običnih službenika, nego zbog ovakvih koji su na pozicijama. Svi znamo da riba smrdi od glave.

Zato ne znam čemu ovaj tekst o hvalospjevima o korumpiranoj Državnoj odvjetnici, jer ova je sve samo ne samozatajna i dobro ona zna što radi i za čiji interes.

A onda će sve pasti nakon “tehničke” greške u procesu i eto ti slobode. Viđeno, učinjeno by DORH u svim velikim slučajevima.

DORH i sudstvo. Korijen korupcije u RH.

Maja Šupe (Horvatinčić) je dobrar dokaz za to.

New Report

Close