Viceguverner Odak očitao bukvicu bankarima

Naslovnica Forum Komentari članaka Viceguverner Odak očitao bukvicu bankarima

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Čudne izjave od Čudnoga čovjeka..Gdje živi taj gospodin, u kojoj državi? D li Čudnoga treba čitati da se banke trebaju rješavati loših plasmana a one to neće..? Bankama treba crtati što one trebaju raditi..? Ali možda Čudni misli da bankama ne treba crtati, nego im treba kao u dobrom starom socijalizmu narediti kako da rade i što trebaju raditi…Na fin način mu to kaže i Hrvoje Stojić, tržište je plitko, ne ide to baš po dekretima. Ali kadija te tuži, kadija ti sudi.
PS: toplo molim Savjet HNB-a da g. Čudnom odobri povećanje plaće i pojačaju mu se devizne dnevnice na 180 dana u godini kao i njegovom šefu tako da ode do dućana i kupi si pjenu za brijanje, britvicu, losion..pa da malo za promjenu brije po sebi..i malo se uljudi prije slikanja po novinama..

Kako će plasirati kad su kamate previsoke. Kad jedna Srbija ima kamatu 3% fiksno na 30 god. za stambene kredite, bio prije neki dan članak o tome.

Umjesto čuđenja izgledu našeg Odaka viceguvernera NB neka gornji premijer pogleda kako mu izgleda šef! https://www.google.si/search?hl=hr&biw=1920&bih=945&tbm=isch

A jel se mora biti kokainski ovisnik da se zaposliš u HNB-u?


A jel se mora biti kokainski ovisnik da se zaposliš u HNB-u?

Ne, ali samo iznimno dobra i direktna veza/rodbina/obiltelj onih na najvisem mjestu… provjereno. Oni imaju “natjecaje”, ali sve se to vec zna.

New Report

Close