Utjecajni čelnik u automobilskoj industriji: Električna vozila nisu bezopasna za okoliš

Naslovnica Forum Komentari članaka Utjecajni čelnik u automobilskoj industriji: Električna vozila nisu bezopasna za okoliš

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Mozda bi to imalo vecu tezinu da taj isti neostvaruje profit od prodaje takvih automobila i cije firme nemaju el. vozila.
Nadalje troskovi automobila s motorima na unutarnje izgaranje i dodatno zagadjivanje okolisa proizvodnjom i koristenjem stotina dodatnih dijelova koje el. motor uopce nema i koji nema.potrebu za servisima, kao i ulja, cija proizvodnja, pa poslije zbrinjavanje takodjer zagadjuju.
I onda ono logicno kada si u gradu i setas, vozis bicikl, niko “nepljuje” po tebi otrove i nekoristis naftu, cije vadjenje je cesto izazvalo havarije mora, prerada ubija ozon i koristenje na kraju se uvlaci u pluca, biljke itd.
Tako da taj,lik nek svira kolko hoce i nek ide kod Trumpa kad mu gorivo nezagadjuje.

Taj tip nema pojma o čemu govori što se vidi iz svega što izgovori! Strah od gubitka profita je sve veći, a svatko tko izađe na ulicu vidi da se s ovakvim automobilima na fosilna goriva već ne može živjeti!

Iako nacelno podrzavam elektrifikaciju, tip nije skroz u krivu. Ako palimo ugljen da dobijemo struju za te iste aute, vrlo je upitno smanjenej zagadenja.

New Report

Close