Oglasila se Vesna Todorić: Moj je suprug samo radio i radio, a sad nam se to obija o glavu

Naslovnica Forum Komentari članaka Oglasila se Vesna Todorić: Moj je suprug samo radio i radio, a sad nam se to obija o glavu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

plačem i ne mogu nikako prestati, najviše mi je žao djece, da je tata više bio s njima, možda bi im savjetovao da ne trebaju imati nekoliko jurilica u podrumu i prijateljicama poklanjati markirane cipele, a djeca k’o djeca, vole se pokazati, javite se Vesna još ponekada, da zajedno suosjećamo s vašom tragedijom, a gospon Ivici savjetujte, da sada malo uzme vremena za odmor, ali neće on opet slušati, uhvatio se bloga i danonoćno radi

Ivica je živio da bi radio, a trebao je raditi da bi živio. Jadničak, i lopovluk je rad. Vjerovatno je čovjek i imao u početku dobre namjere međutim kad se kula počela rušiti trbalo se nešto i izvući za stare dane. Samo što to izvlačenje traje najmanje 10-tak godina. Malo za sebe, malo za djecu, malo za unuke, malo za ženu i cifra postajala sve veća. Nije ni to bio lak posao zato nije ni mogao na godišnji.

Kako je grda ona Židovska kletva,,da Bog da imao pa ne imao,,
Hallo Remetinec,zar vas nije sram da se gospon bloger mora svako jutro ustajati zorom obilaziti kvart,da bi skupio koju plastičnu pfand flašu za štrucu polu bijelog kruha.

jadničak…najbolje da svi doniramo po 10 kn i skupimo mu da ne bude gladan i bos….

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Jel bio danas na frizuri?

I jel Agrokor platio račun?

I jel dobio od države neki poticaj da se osiša, ili bar kredit od HBORA za poticaj “malog poduzetništva”.

milijardica je na sigurnom .ovce kmeće ,psi laju ,karavane prolaze .

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Nakon ove priče suzama lepim tapete!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Obraz ko opanak , a karaktera i nema

New Report

Close