U Bukureštu se predstavljaju 22 tvrtke

Naslovnica Forum Komentari članaka U Bukureštu se predstavljaju 22 tvrtke

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Moj prijedlog je veoma jednostavan: neka članarinu HGK plača isključivo tih 22 tvrtke koje odlaze na međunarodne skupove i putovanja predsjednice!!!
Ostali neka organiziraju svoje gospodarske asocijacije po uzoru na Italiju. Poznam neke od predsjednika raznih gospodarskih asocijacija u Italiji, koji ulože ogromnog truda da članove drže skupa i da zadovoljavaju njihove potrebe.
Drugačije je to kod nas, gdje je to zakonska obveza! Jedno sam siguran: i Luka Burilović i Tomislav Radoš nikada ne bi skupili niti jednu tvrtku u neobveznu gospodarsku asocijaciju, a niti bi je mogli držati na okupu!!!!

Izvoz je spas nase zemlje. Nikakva politika i pusta napricavanja. Tvrtke se moraju otvoriti prema van i poceti vise izvoziti svoje proizvode i tako privlacit novce u zemlju jer ce nas inace za 10g ostat u zemlji ako milijun

Mislim da se nasi proizvodaci boje velikih stranih trzista i da uopce ne odlaze ispipati teren vani pa vidjeti mogu li naci neko mjesto i za sebe. Da barem vise tvrtki prisustvuje na ovakvim skupovima

Opet beskorisna komora koja živi od reketa pokušava zamagliti oči javnosti! Ukinuti zakonski reket pa neka uhljebi pokažu kaj vrijede!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

New Report

Close