“Zanemarujemo projektni menadžment”

Naslovnica Forum Komentari članaka “Zanemarujemo projektni menadžment”

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Svećenici sa djecom nam glavni moralisti a ovakvi inženjeri koji nikada ništa u životu nisu izgradili osim osobne karijere licemjernog teoretičara nam prodaju muda pod bubrege o organizaciji građenja! On da je kojim slučajem na tržištu u građevini kruha bi bio gladan! Ali… tako nam je sve u državi, pa zašto ne bi bio i on! Đon obraz, toliko se samopromicati i hvaliti! Mladene!!!! Šta si ti izgradio ikada u životu i kako bi funkcionirala ta tvoja teorija u praksi? Jel znaš? Eskim Šeiku priča o ledu a ovaj njemu o pijesku… samo priče i teorija a zajedno sa pokojnim Jurom ste uništili struku i građevinsku operativu, ne samo Vi ali ste vi doprinjeli tomu jer nista ništa poduzeli… a zašto? Jer nažalost sada nakon 20 godina građevine sam spoznao da Vi uistinu ništa ne znate raditi!
Čitajte radije “Labuće jezero” i “Ljepoticu i zvjer” tako od vas nitko ne bi očekivao ništa ozbiljno!
Kako je ono J.B. Štulić pjevao svojevremeno:… studenti bez, diplome, žene bez ljepote, putnici bez para… A ja bi bio slobodan i dodao: profesori bez iskustva!

If there is not justice for the people, let there be no peace for the government

nebi se složila sa Vama i ne zna od kuda dolazi tolika količina ljutnje.

Bivša sam studentica Alme Mater i završila sam Europski projektni management, našla sam posao u struci ubrzo nakon diplome i mogu reći da sam više nego zadovoljna. Hrvatskoj itekako nedostaje više ovakvih studijskih programa!

Toplo preporučujem svima kojih zanima baviti se projektima i europskim fondovima da razmisle o ovakvom studiju, biti će više nego zadovoljni!

Sara 🙂

Jokerherc, složio bi se s vama. Korumpirani dekan Mladen Radujkovic za vrijeme čijeg mandata se zapošljavalo po podobnosti i obiteljskim vezama.

Još valja za dodat za vrijeme direktora Radujkovica počelo je propadanje Građevinskog Fakulteta u Zagrebu.
Tako Savor zapošljava svoju kćer na fakultetu , Kuspilic zapošljava svojega sina itd.
Uistinu je žalosno da mediji prenose vijesti takvih korumpiranih nastavnika, a dobro je napisao Jokerherc ,- jedino što znaju je samohvala. Pa nije ni čudo što je postao direktorom nekog beznačajnog društva za koje niko nikada nije ni čuo. Druga je stvar da plaća članarinu pa je valjda ispalo da je on i jedini član. To bi onda bilo i pošteno, samodirektor, samoprozvani stručnjak Mladen Radujkovic, sam je sebi dovoljan. Bolje bi bilo da je bio naslov Mladen Radujkovic sam sebi dovoljan.
No ponavljam radi se o korumpiranom ravnatelju neke škole koja zahvaljujući njemu danas propada…radi se o građevini koja propada zbog nepotizma i korupcije, izgubili su i Pelješki most…

New Report

Close