Nakon prijevoza na zahtjev kopnom i morem, otkrili novu nišu u Hrvatskoj

Naslovnica Forum Komentari članaka Nakon prijevoza na zahtjev kopnom i morem, otkrili novu nišu u Hrvatskoj

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ne razumijem čime su to neki oduševljeni s tim Uberom kad i oni sam priznaju da vozači od toga ne mogu zivjeti ni prehranjivati obitelji nego je to “dodatni posao”!? A nisu sigurno ni najjeftiniji nego obratno,kad ukljuce opciju Surge kod povecane potraznje budu i do nekoliko puta skuplji! Cime su onda neki odusevljeni!?

Nemoj se ti o tome brinuti .trziste se samo izregulira .gdje ima interesa i profita i potraznje dodje i ponuda.problem je jedino socijalisticki duh nasih uhljeba koji bi samo otimali i kontrolirali drzeci prst u uhu.cijeli svijet ide naprijed jedino mi nazad.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

laser@ Nisi nicim demantirao navedene činjenice nego pišeš frazeologiju “o uhljebima”. Da je sve čisto ne bi bilo toliko prijepora oko toga u citavom svijetu. Uostalom 25% racuna ide za Nizozemsku pa ne vidim zasto bi RH to pozdravila i zasto bi podrzavala nesto za sto i njihovi direktori tvrde da od toga covjek ne moze prehraniti obitelj! Da ne idemo dalje npr da te voze u autu u kojem se jedva stisnu dva odrasla covjeka npr u Puntu ili Polu. Sigurno te nece u prostranom vozilu kad vozači štede i jedva krpaju kraj s krajem.

Najbolje za Hrvatsku da državni Proračun daju Uberu na upravljanje, bar bi znali gdje odlazi 25%…
sve što donosi profit smo dali strancima postat će mo robovi u svojoj državi.

New Report

Close