Tri opcije za Konzum, najizgledniji Pevecov model

Naslovnica Forum Komentari članaka Tri opcije za Konzum, najizgledniji Pevecov model

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

ne kužim, zašto bi gospođu zatvarali, nisam nikada čuo da ona uopće pjeva

Ovaj Munjiza je dosadan kao proljev, bio nekad direktor konzuma, a danas je glavni prosipatelj pameti. A di je Fižulić ili Ljubo Jurčić u članku? Ili Novotny?

[i]volim dividendu više nego hladnu pivu[/i]

a zasto vlada vijadukt tjera u stecaj a duzna im je platiti 150miljona uskok di si?

vlada za vijadukt nece izdvojiti 15 miljina,rade ga u stjeca tjera, a todiricu oprostila 100 milijardi kn pa sta je to?????????? uskok, inspekcija ,vrag bog sta je to sta todorici ima zlatni k sta mu ga svi p…..?????’

Dnevni utržak 18,5 mio. kuna, u srcu sezone i to treba biti dobro. To je projecirano na cijelu godinu negdje oko 5 mirld. kuna turnovera. Tko je ovdje lud?

“Konzum koji ima dobre lokacije i brend, ako se ispuni nekoliko uvjeta, može procvjetati. To, među ostalim, znači da se operativno mora početi ponašati kao i trgovačka konkurencija – dm, Muller, Bauhaus, Kaufland i drugi”, kaže on

Kakav je konzum brand? S kojim vrijednostima se on moze poistovjetiti: niska cijena, kvalitetna roba, usluzno osoblje, odgovorna korporacija? Ne kuzim kakav je to brand.

Lokacije nisu njihove i vlasnici dobrih lokacija ce ih izbaciti cim im isteknu ugovori.

To je prodavnica u kojoj ljudi kupuju sitne stvari jer im je usput. Ako imaju potrebu kupiti vise stvari idu negdje drugo. Da stave na ulaz natpis Muznok umjesto Konzum imali bi barem isto prometa.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

@viewer,
koliko vidim, piše da se 18,5 mil. kuna prometa odnosi na stanje tog dana do 14 sati. dakle, dnevni utržak bio je vjerojatno duplo veći.

New Report

Close