Objavljena audiosnimka HBOR-a: Što je rekao Zdravko Marić?

Naslovnica Forum Komentari članaka Objavljena audiosnimka HBOR-a: Što je rekao Zdravko Marić?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

most je ekipa zgubidana i blijeda kopija hdz-a. srećom pa su propali.

who dares, wins

Zamaramo se glupostima umjesto da se koncentriraju na privredu i ono malo bijede od proizvodnje sto je ostalo da se potakne na razvijanje…

Očekivano, objavljena je snimka samo DIJELA sjednice.

Sva bijeda i jad od oporbenih zgubidana isplivala na površinu.Bero se napeo i zasmrdio cijeli Sabor.Ćuprijaši,bušmani kao da su na ispaši sa stadom,lažu i obmanjuju sami sebe.

Dobrović izbjegao tužbu. Vrlo lukav čovjek. Probao je podmuklo nije prošlo i i istog časa oprao ruke. Kvalitetan potez Marića što je zaprijetio tužbom i istjerao MOST iz štakorske rupe.


Očekivano, objavljena je snimka samo DIJELA sjednice.

Aleksandre, u vrijeme onih tvojih, na temelju laži poput Dobrovićeve na Goli Otok se išlo. Ovi tvoji nesposobni zgubidani ne znaju ništa drugo nego lagat i podmetat, jer za vlast i vodit državu ipak treba neke pameti. Ma da je cijela sjednica sa cugom nakon objavljena ti bi neku drugu laž izmislio. Srećom Aleksandre, ove tvojih g… smo se riješili barem za puna 3-4 mandata.

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Pa kao da je bitno sto je zmaric rekao. Svi vidimo rezultate i vidimo kamo ova zemlja ide. Samo nas vanjski faktor moze spasiti.

Status Quo: Roll Over Lay Down

Jako mi je darago da se je Most razotkrio široj javnosti.
Neki su se nadali da je Most kvalitetan i korektan. Razumijem tu želju u Hrvatskom bespuću ali most sigurno nije pravo rješenje. Most je jedna politička organizacija na čijem čelu je jedan izuzetni egocentrik (rekao bi da je Petrov čak veći egocentrik od Milovanovića) a osnivač i glavni sponzor Mosta je čovjek jasne antihrvatske politike.
Most nije pokazao niti kvalitetu. Zar je anarhizam Strenje-Linić poželjan ili kvalitetan. U kojem području Grmoja pokazuje znanje? Da u Mostu nemaju Podolnjaka (Jovanovića) ne bi imali niti smjer niti viziju niti ikakvu političku aktivnost.

Hrvati su neuki i nesposobni.

New Report

Close