Pogledajte koliko su lani zaradili vodeći hrvatski odvjetnici

Naslovnica Forum Komentari članaka Pogledajte koliko su lani zaradili vodeći hrvatski odvjetnici

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ovo nisu točni podaci i ostavljaju krivi i lažan dojam. Naime, ovo su prihodi i dobit samo prema onome što je prijavljeno a ne prema stvarno realiziranom prometu.

Vecinu toga oni rade “pro bono” pa nije prijavljeno 🙂

Svaka im čast to su Hrvatske perjanice. Oni su bolji predstavnici RH nego svi sportaši zajedno. Sve ih treba odlikovati a onima koji su prijavili slabiju dobit država treba dodjeliti nepovratna sredstva. Ipak oni rade na oslobađanju pljačkaša države svih vrsta i to vrlo uspješno. Pozdrav g. Šeksu , predstavniku i zaštitniku svih kriminalaca u RH.

Nobiloni je sigurno prijavio kao trosak novi Jaguar za poslovnu namjenu. Koja banana drzava…Ipak je najbolji anemicni spreher Delboy koji ke..nja o demokrscanstvu a tjednima vuce za rukav ljude koji niti znaju tecno hrvatski da skupi 76 ruku i ostane na vlasti. Koja banana drzava..

Hanžeković se specijalizirao za trgovačko pravo, a to je devedesetih godina značilo da je “specijalist za pretvorbu i privatizaciju”. Za vrijeme Tuđmanova HDZ-a do 2000. godine njegove bogatstvo procjenjivalo se na oko 12 milijuna eura.

U drugom dijelu 2000-tih, iako je odvjetnik, više se posvetio poslovnim ulaganjima, odnosno htio se dokazati ne samo kao dobar odvjetnik nego i kao menadžer. U vlasničku strukturu kartičarske kuće Diners ulazi sredinom dvijetisućitih, a 2007. godine prodaje je Erste banci, Navodno je ukupna vrijednost transakcije bila oko 150 milijuna eura, a Hanžeković je zaradio 51 milijun eura.

Zarađeni novac iskoristio je za kupnju većinskog udjela u tvrtki Veterina koja će postati Genera d.d. Navodno ga je to koštalo 25 milijuna eura. Tu tvrtku će kasnije prodati i to navodno za više od 50 milijuna eura. U Hanžekovićevom vlasništvu je i tvrtka Hanza nekretnine, a svoj novac Hanžeković je investirao i u Questus fond Borislava Škegre, kao i u Optima telekom.

Sve junak do junaka! Neki zamračuju do 90% prometa! A pravde nema……

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

New Report

Close