Ukida se porez na rabljene automobile i uvodi nova pristojba: Objavljeno kako se ona obračunava

Naslovnica Forum Komentari članaka Ukida se porez na rabljene automobile i uvodi nova pristojba: Objavljeno kako se ona obračunava

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

kupio sam rabljeni SMART 2002 g.
i platio lopovskoj državi porez u iznosu 1000 kn za 15 g. star auto.

hebate,cekam jos porez na mobitele i lagano pakujem kofere iz ove vukojebine

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Pa ne nadate se valjda nekim stimulacijama za uvoz polovnih automobila?! Pa nisu stari auti za Hrvate. Sve sami “Džajići” kad su pare u pitanju.
Zar nisu Hrvati naj kulturniji, ekološki najosvješteniji pušioničari na kugli zemaljskoj i kao takvi naj radije puše američke fore o zaštiti planeta zemlje od prekomjernog ispuštanja CO2. Ne bi me iznenadilo da nam uvedu i porez na sve fizičke aktivnosti pri kojima pojačano izdišemo CO2. A što će tek biti s nama ako se porezni čistunci sjete i trbušnih plinova koje ispuštamo prekomjerno jedući kupus, zelje i slično (bez mesa naravno).
Nije li Milanovićeva vlada (ministar Zmajlović) dobrovoljno pristala financirati “tuđu proizvodnju” električnih automobila dajući i po 70.000 kn iz proračuna po svakom uvezenom električnom automobilu. (Ma nije Beg cicija – rekli bi u Bosni)
Svetiji od Pape, ekološki osvješteniji o Trumpa! Hrvatima je ionako sve jedno kad ih poreznici šišaju kao ovce kad im god, i kako god padne na pamet, čim se nitko nikad ne buni protiv poreza.

New Report

Close