Kritike na Ramljakov račun: To što je izjavio je katastrofa

Naslovnica Forum Komentari članaka Kritike na Ramljakov račun: To što je izjavio je katastrofa

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Fižulić bi trebao biti u zatvoru…upropastio je novac malih dionicara…hanfa ga kaznila sa 1mil kn umjesto da je morao dati javnu ponudu…i sada takvom liku dajete prostora da soli pamet g. Ramljaku i ljudima koji su se uhvatili u koštac sa najvećim gospodarskim problemom u povjesti RH…Ljudi, ajmo malo realnosti…i ignorirajte lika koji se dokazao kao “sposoban”


Fižulić bi trebao biti u zatvoru…upropastio je novac malih dionicara…hanfa ga kaznila sa 1mil kn umjesto da je morao dati javnu ponudu…i sada takvom liku dajete prostora da soli pamet g. Ramljaku i ljudima koji su se uhvatili u koštac sa najvećim gospodarskim problemom u povjesti RH…Ljudi, ajmo malo realnosti…i ignorirajte lika koji se dokazao kao "sposoban"

Pa ako je propao nije g.lup. Fižulić ima mnogo vise iskustva i znanja od većine blebetala kojima je okružen u tim emisijama. Podržavam njegove istupe i odmjereno mišljenje.

Izvrsna emisija! Sudionici su bili dobri, pa čak i Fižulić. Sučević je briljirao i ukazao na stvarni problem slučaja Agrokor odnosno na nedostatak restrukturiranja i pravih mjera.

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Fižulić je blebetalo bez pokrića…uništio je mnoge i ima obraza filozofirati pred kamerama…

Očajno za slušati.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.


Pa ako je propao nije g.lup. Fižulić ima mnogo vise iskustva i znanja od većine blebetala kojima je okružen u tim emisijama. Podržavam njegove istupe i odmjereno mišljenje.

Hrvatski politicari su dobri jedino u parazitiranju. Sanse da opstanu u trzisnoj ekonomiji su im manje nego pingvinima na Bracu.

Tako da Fizulic ne bi bio los gost na National Geographic ili Animal Planet u emisijama o parazitima.

Jedini cilj Lex Agrokora i Ramljaka je smanjenje politicke stete za Plenokvicevu vladu. Nema tu nikakvih ekonomskih ciljeva, samo politicki.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

New Report

Close