Iako je pred vratima vjerojatno rekordna turistička sezona, potraga za svim potrebnim radnicima i dalje traje

Naslovnica Forum Komentari članaka Iako je pred vratima vjerojatno rekordna turistička sezona, potraga za svim potrebnim radnicima i dalje traje

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

https://www.youtube.com/watch?v=dMIavymb-vw Znam jednu Jadranku Kosor, dobro nije za recepciju nema pojma ni engleski, ali mogla bi potegnut kao pomoćna radnica u kuhinji za krumpira salatu, ali lijena baba.

Romel, 20.04.2017. u 07:25
Iako je pred vratima vjerojatno rekordna turistička sezona

…rekordna po čekanjima u koloni na hrvatsko-slovenskoj granici.

Vidi se totalna nelogicnost u strategiji i odnosu prema sezoncima.
Evo i najveca turisticka firma se hvali s 4000kn najnizom placom, koja je 25% ispod drzavnog prosjeka, a osoblje koje treba je daleko, za stotine posto, najtrazenije na trzistu rada!
Nadalje trebaju ih samo 3-4 mj tako da i od te ispodprosjecne place trebaju zivotariti ostalih 8!?
A svi im govore da su kicma gospodarstva, a ostale mjesece izvan sezone clanci i reportaze su di se super skjati, a nase planine nista se nerazvija niti ulaze niti promovira, nema clanaka kako sezonac prezivljava zimskih mjeseci i ima li novca za skijanje kao ovi ostali, manje trazena zanimanja!
Vjerovatno jer bi stavili i drugu stranu medalje sto bi odagnalo mlade da idu u ugostiteljsku skolu kada bi im se pokazala njihova kompletna slika cjelogodisnjeg zivota!

Turističkoj industriji bi dobrodošli roboti,konobari,kuhari,spremačice.Kad sezona završi nakon 3 mj.isključiti i čekati novu.Naši hoteljeri se čude kao pura dreku zašto im ne dostaje radne snage….pa mislim daklen!

New Report

Close