“Problemi u Agrokoru su nastali zbog nepravilnosti u vođenju poslovnih knjiga za što su odgovorni vlasnici i menadžment”

Naslovnica Forum Komentari članaka “Problemi u Agrokoru su nastali zbog nepravilnosti u vođenju poslovnih knjiga za što su odgovorni vlasnici i menadžment”

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Najnovije: “Jedna velika tvrtka u Hrvatskoj danas aktivirala zadužnice zbog prisilne naplate duga prema Agrokoru”.Izgleda da će i ostale tvrtke kojima je Tozo dužan, isto učiniti.Propade nam država!

tko je bio CFO u Agrokoru, i čime sada barata ?

Tu treba dovesti samo jednu savjesnu i skromnu domaćicu i sve bi bilo ok u nastavku poslovanja, a sadašnjim vlasnicima oduzet imovinu i sva novčana sredstva za namirenje duga prema dobavljačima i bankama. Dug bi se sigurno namirio a još bi sigurno i ostalo za uskrsnice djelatnicima.

a koliko su tek zavruli na poticajima…uuuuuuu
lazno prikazivanje …
zalosno je to da bacuska iz moskvu treba rec da netko mulja..
a nasi inspektori primaju placu i ne rade nic…
novinari se prodaju za dve kole i porciju cevapa..
sve je to sport i glazba..

Moze li Hanfa ili Ustavni sud donit kakvo rjesenje kao kod Belja i obrazlozit da je krivac za nepravilnosti u vodjenju poslovnih knjiga npr. mediteranska klima. Blage i kisovite zime i vruca i suha ljeta. Ajmo Hanfa,ajmo suci Ustavnog suda!!! Za koga??? Za Ivicu svoga!!!!

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

“DRAMA U AGROKORU DOŽIVJELA VRHUNAC: Noćas održan hitan sastanak ključnih dobavljača s ruskim bankarima, računica je poprilično strašna”!Procjena analitičara govori da je Agrokor dužan 2.5 milijarde kuna.To je samo okvirno,tko zna kolika je prava cifra.Žao mi je ljudi u Baranji,koji su sa svojim članovima obitelji usko pvezani s Agrokorom.Propast je neminovna,i što će t s tim jadnim dobavljačima.Da li se Tozo pita o tomu?Nemojmo samo bacati drvlje i kamenje na njega,po meni je najveći krivac
pogodovanje godinama od nesavijesnih političara,koji su u biti i doveli do ovakove teške situacije,izlaza nema,svi dobavljači traže povrat keša za svoje proizvode koje su isporučivali Agrokoru,ili udjel u tvrtki,s time da se kompletno sadašnje rukovodstvo Agrokora povuče u mišiju rupu i daju ostavke.Ovo je najveća katastrofa u poslovnom svijetu RH u 25 godina postojanja.Tozo budi frajer i konačno se povuci skupa s svojim “sposobnim” menandežirima,iz tvrtke,jer češ nas dovesti u još veću dubiozu.Sada tražiti tko je sve kriv za propast je kasno,iako bi ,ako se nekako sredi situacija u Agrokoru,pod navedenim uvijetima,trebalo naći prave krivce,i da odgovaraju za sve pogodnosti koje su mu pružili,do besvijesti,godinama.Bolje i “vrabac u ruci,nego golub na grani”!

Bravo kolega bujica. Mozemo i himnu napisat za Slavonce i Tozu:

Mi sa zelene pijemo lozu,
Imamo sefa pokojnog Tozu.
Pokojni Toza nije glumac,
pokojni Toza je lud ko qrac.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

To su vam oni mladi lavići i lavice koji veselo ispijaju vikendom kavice na Cvijetnom, prepričavajući kako su danas super objedovali u novom super cool uređenom restoranu, tipkajući poruku na wapp i lajkajući na fb na svom super najnovijem službenom mob s neograničenim internetom, objašnjavajući kako su našli super dobru dadilju za 7000kn koja govori i engleski, španjolski, latinski kuha samo zdravu hranu i ima certifikat za vožnju supersoničnih kolica od 25000kn koja su baš nedavno kupili u Italiji kad su se vračali s skijanja i da se nikad nisu bolje proveli. Kako nisu sigurni koji službeni auto da izaberu jer nije im baš korporativa boja po guštu a misle da i zaslužuju klasu više jer eto dobro su odradili posao. E i cvike zadnji model skoro zaboravih. To su ovi iz razni škola koji vode škegro, valentić …
E da ima tu i ovih “set as default” koji su uletili jer roditeljima se mora odraditi usluga ipak tata i mama rade u banci, revizorskoj kući, odvjetničkom uredu…
Max doseg kako se iz jedne firme uljebiti u drugu ne duže od godine dana, CV ko račun iz Konzuma.
lp

mi smo ipak zemlja slučaj

Romel, 30.03.2017. u 09:37
Agrokoru,pod navedenim uvijetima,trebalo naći prave krivce,i da odgovaraju za sve pogodnosti koje su mu pružili,do besvijesti,godinama.

Nemojte tako kolega.
Pa sve do prije par tjedana njihovi kadrovi punili su dvorane ekonomskog fakulteta ,držali predavanja budućim menađerčićima a profesori ih uzdizali u nebesa.
Agrokor je bio rasadnik kadrova za ministarstvo poljoprivrede i poljoprivrednu agenciju koji su u zadnjh dvadeset godina krojili sudbinu hrvatskoga sela i hrvatske poljoprivrede.

Kako dalje bez njih?


inzinjer, 30.03.2017. u 10:08
Agrokoru,pod navedenim uvijetima,trebalo naći prave krivce,i da odgovaraju za sve pogodnosti koje su mu pružili,do besvijesti,godinama.

Nemojte tako kolega.
Pa sve do prije par tjedana njihovi kadrovi punili su dvorane ekonomskog fakulteta ,držali predavanja budućim menađerčićima a profesori ih uzdizali u nebesa.
Agrokor je bio rasadnik kadrova za ministarstvo poljoprivrede i poljoprivrednu agenciju koji su u zadnjh dvadeset godina krojili sudbinu hrvatskoga sela i hrvatske poljoprivrede.

Kako dalje bez njih?

[/quote]

A kako dalje s njima ??????????

Koja je bila uloga sadašnjega ministra financija tada u Agrokoru? Čudno kako je baš potrefio da se smanji porez na dobit čim je došao na fotelju….

Poštovani gdine. Romel,sve je to uredu što vi kažete,ali bih Vam postavio samo jedno pitanje:
Zašto je Agrokor propao s tim strukturama menandžera, koji su održavali predavanja na Ekonomskom faxu?
Ja ih nisam nikada dizao u nebesa,a vidi se i kakovo znanje imaju i profesori na istom faxu.Siguran sam
da se nisu niti potrudili malo dublje “zaorat” u njegovo poslovanje.Zato nam je takovo kako je.
Iskreno,violio bih da se Agrokor nekako izvuče,normalno bez ovih sadašnjih struktura,ali je neminovno da u največi dio njegovga portfelja upadaju bačuške,pa tek ostali.Žao mi je radnika,koji sigurno ovo sve teško proživljavaju.I samo još jedan naslov iz tiskovine, kako zabole “naše” privatnike za Agrokor i tisuće radnika:”TODORIĆEVI VELIKI DOBAVLJAČI BIJESNI NA VLASNIKA ORBICA: ‘To što je napravio ravno je atentatu i iznimno nekoretno’!Nadam se da znate da je Roglić iz Orbica pustio zadužnicu za prisilnu naplatu dugovanja od 12 milijuna kuna,što baca veliku mrlju na Orbico.Sada je i Vlada u velikom problemu,a to mu nije trebalo,jer Orbicu tih 12 milijuna ništa značajno ne bih predstavljalo.
Lp,


TODORIĆEVI VELIKI DOBAVLJAČI BIJESNI NA VLASNIKA ORBICA: ‘To što je napravio ravno je atentatu i iznimno nekoretno’!Nadam se da znate da je Roglić iz Orbica pustio zadužnicu za prisilnu naplatu dugovanja od 12 milijuna kuna,što baca veliku mrlju na Orbico.Sada je i Vlada u velikom problemu,a to mu nije trebalo,jer Orbicu tih 12 milijuna ništa značajno ne bih predstavljalo.[/b]
Lp,

kolega, nitko nema pravo kritizirati Roglića, svi oni dobro znaju s kime su poslovali i na koji način ali jedino je Roglić postupio kao odgovoran poduzetnik umjesto da bezmudo i na svoju štetu njemo promatra kako ga todorić vodi skupa sa sobom u propast

kada bi se svi poduzetnici bili stvarno svijesni da su to njihove pare i njihova egzistencija onda do ove situacije teške 16B kn nikada ne bi niti došlo…dasa kada je pušing, sada je kasno za bcviljenje i traženje drugog krivca…jednostavno i oni i država su si SAMI KRIVI!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

New Report

Close