Premijer se oglasio o Agrokoru: Apeliram na sve da spuste loptu, nema razloga za dramu

Naslovnica Forum Komentari članaka Premijer se oglasio o Agrokoru: Apeliram na sve da spuste loptu, nema razloga za dramu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Jednostavno riješenje, Todorići otići iz vlasništva, dajte nekome za 1 kunu i to je to. I napokon početi plaćati u roku od 30 dana.
A Todorići lijepo trošite to što imate na računima i zaboravite Agrokor.

Kupujmo hrvatsko!

Ja ništa ne razumijem.

Tko je problem? Tko ne vraća kredite ..? Kome ? Rusima?
Zašto se VLADA petlja?

Jel i Vlada negdje jamac?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

“….da spuste loptu, nema razloga za dramu..” Spuštaju je spuštaju ali ne loptu

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

ljudi su danas izgubili milone kuna na burzi, kako neće biti prestrašeni i uspaničeni?

premijer čita poslovni!

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Megalomanija i vrtoglavo hazardno kockanje. Sad je nešto “puklo” za što je se već neko vrijeme vidjelo da će kad-tad pući. Ovo je prasak koji je bio vidljiv iz daljine. Sjećam se kako su prije koju godinu u novinama pisali kako Agrokoru na Zapadu za prvo ne misle dati nove kredite pa je Agrokor otišao u Moskvu po povoljniji kredit. Nije stvar u Rusima, čak mislim da su bili blagonakloni i strpljivi. Stvar je u tome da je se išlo rasti gdje prostora nije bilo (kapaciteta) a još manje novca, poslovanje i tržište to jednostvano ne pokrivaju, no svejedno se išlo u tu avanturu. Megalomanija i kockanje. Najprije treba voditi računa o nastavku poslovanja. Dugovanje neće nestati, dakle iz vlastitih snaga nema promjene i boljitka. Ostaje opcija prodaje i to u cjelini. Država ne smije niti pomišljati na to da ona ide glumiti spasitelja. Agrokor nije stvar države i poreznih obveznika. Agrokor je privatna tvrtka. U Hrvatskoj imamo tržišno gospodarstvo gdje svatko posluje na vlastiti račun i rizik. Država je zadužena do preko ušiju i nema nikakve obveze prema Agrokoru, a porezne obveznike nemamo niti potrebu spominjati. Bilo bi presramotno i prebezobrazno uopće pričati o tome da bi se porezni obveznici trebali baviti Agrokorom, još manje da bi građani trebali nositi i snositi Agrokorove poslovne odluke i dugove.

New Report

Close