Veliko priznaje za Ledo: Prva nagrada sladoledu ‘kakav ne postoji nigdje drugdje u svijetu’

Naslovnica Forum Komentari članaka Veliko priznaje za Ledo: Prva nagrada sladoledu ‘kakav ne postoji nigdje drugdje u svijetu’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Uvijek je kod nas kao “Nigdje drugdje u svijetu”!Da ne nabrajam.Ledi svaka čast,iznimke potvrđuju pravilo.

ledo kemija sladoled je relikt iz 70ih godina prošlog stoljeća.. nešto kao i onaj iz automata što ima samo čokoladu i vaniliju…

najbolji hrv. sladoled je trenutno po meni onaj u Amelie u Zagrebu.. još samo da se sjete prodavati ga po pol litre kao slastičarne vani..

sramota je za Hrvatsku i cjelokupni turizam da se isti prodaje u slastičarnama po moru.. doduše onaj talijanski je još gori..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Je li ijedan proizvod na kojem piše Ledo iz Hrvatske? Koji god uzmem u ruke je proizveden i uvezen iz inozemstva. Nije problem što su proizvodi iz inozemstva. Obično su bolji i jeftiniji od ovih skupih i ne baš kvalitetnih domaćih. Puno toga što uvozimo k tome niti ne bi znali proizvesti sve kad bi htjeli (žalosna činjenica). Ostaje dakle pitanje čime se to Ledo zapravo bavi. Trpanjem proizvoda iz inozemstva u domaće ambalaže s Ledo natpisom? Proizvodnja (još k tome domaća) je nešto drugo. To je obično trgovanje iz nužde, još k tome mnogi misle da kupuju domaće proizvode.

New Report

Close