Pogledajte koliko je Vujčić sa suradnicima potrošio milijuna u posljednjih 5 godina

Naslovnica Forum Komentari članaka Pogledajte koliko je Vujčić sa suradnicima potrošio milijuna u posljednjih 5 godina

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ajde se više prestanite baviti žutim tiskom. Da je na samo jednom sastanku uspio spustiti cijenu financiranja za 0,1 posto, na naš dug od 40 milijardi eura je godišnje ušteda od 40 milijuna eura. O čemu vi pričate uopće???? Ne shvaćam zar je bolje čuvati fotelju doma i nigdje se ne micati? Ili je posao politike i jedne i druge da nas prezentiraju u najboljem svjetlu. A da imamo guvernera kojeg poznaju samo portiri.
Najbolje bi bilo da si je sam platio put, a da je maznuo sa strane, to bi bilo bolje i za nas i za njega, barem tako ispada. Po dobrom starohrvatskom (balkanskom) običaju.
Ugledajte se malo na srpsku diplomaciju, tamo se ne pita koliko je netko puta bio u Kini, i jesu li za večerom jeli jastoga ili bi bilo bolje da su kupili burek. Ali zato dolaze Kinezi i Arapi i investiraju. A mi imamo najbolje more, najbolje pršute, najbolje vino i ulje i najbolje djevojke i ne treba ništa raditi. Samo dostavite novce, mi ćemo ih već znati potrošiti.

Smrad licemjerni. Lako je trošio kad su mu strane banke davale postotak od pljačke dužnika s kreditima u francima, a za uzvrat je držao jezik za zubima.

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Da li je itko od vas ikada igdje radio i putovao?

Ja prvi ne očekujem da jedan Guverner narodne banke putuje ekonomskom klasom.

Za količinu putovanja koju odradi mislim da su mu troškovi sasvim razumni.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Nedavno je u medijima obznanjeno da u Hrvatskoj ima 22 ili 23 osobe koje primaju mjesečnu plaću u bruto iznosu većem od 500.000 kuna. Američki predsjednik Trump odrekao se svoje godišnje plaće od cca 400.000 $ (cca 2.800.000 kuna) za vrijeme trajanja svog predsjedničkog mandata. Kako je moguće da razni menadžeri, bankari, predsjednici uprava raznih kompanija, članovi uprava i dr. u ovako siromašnoj zemlji primaju u šest mjeseci plaću koju bi Trump zaradio u godinu dana ? Mislim Trump je ipak predsjednik najjače države svijeta koja je ujedno i po ekonomskim pokazateljima najjača svjetska ekonomija te je tim više njegova odgovornost za poteze koje vuče na neusporedivo većem stupnju od odgovornosti nekakvog lihvara ili uhljeba u nekoj od hrvatskih kompanija koji sam sebi određuje stavke menađerskog ugovora (plaću, otpremninu, službeni auto, reprezentaciju, putovanja i sva sr.nja koja mu nužno ne trebaju ali smatra ih neophodnim s obzirom na vlastito mišljenje o sebi samom).

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Ovo su vijesti za zuti tisak. Pa putovanja su im dio posla. Ako nema zloporabe kao u slucaju Saucha onda je to sve najnormalniji dio posla. Pa kako bi trebao putovati u Europu,sa Flixbusom!?

New Report

Close