Prihodi Podravke porasli više od 15, a dobit više od 54 posto

Naslovnica Forum Komentari članaka Prihodi Podravke porasli više od 15, a dobit više od 54 posto

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Mislim da zadnjih par dana,kako se priblizava skupstina Podravke, nisam otvorio nijedne novine i TV a da nisam vidio intervju predsjednika Uprave koji je dosao po politickoj Partijskoj liniji (a kako bi drugacije sa strukom ONO i DSZ i bez iskustava upravljanja) i nigdje ne spominje placu 2x vecu od premijerske!,milijunske opcijske dionice koje si je ugovorio,1500 otpustenih radnika.. itd nego samo agitprop o “multinacionalnoj korporaciji”

Može li dotični novinar objasniti odakle mu informacije iz članka, pošto je članak objavljen u 10:27, a informacije na ZSE su objavljene tek u 10:25?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

ms4
Mrle je svaki dan u novinama, jer nas sve jako puno voli, a ne radi vlastitog interesa.
Očito stavlja interese Podravke, vlasnika, dioničara i cijele zajednice ispred svojih.
Sve je Podravki dao, a nije uzeo ništa. Njemu nije bitna samo njegova guza.
On je ručao prvih nekoliko dana u menzi sa radnicima.
Nakon toga ne stigne niti jesti, jer radi ko životinja.

@ms4, ne osporavan navode o “partijskom kadroviranju”, ali zar nije žalosno što se ta priča jednostavno nastavlja dalje. Sad će vlada, koja ima 25% dionica postaviti svog čovjeka a ostalih 75% dioničara samo će reći “amen”! To je problem hrvatske ekonomije i sustava općenito. Vlada se još uvijek, na svakoj sjednici, bavi kadroviranjem, do najnižih razina. Pleković se prije neki dan primio lopate u Dugopolju, kao da nema drugog posla, dok Flixbusevi svaki dan putuju puni, ka zapadnoj Europi. Nažalost ništa se ne mijenja u matrici ponašanja, neovisno tko je u vladi!

viewer@ Mi ne znamo da li se “prica nastavlja dalje”,treba vidjeti tko ce biti. S njim bi se sigurno nastavila jer svi se slazemo da je on izravno preko Partije dosao bez ikakvih referenci i potrebnog obrazovanja. Bio je konkurent Milanovicu za predsjednika SDPa i Milanovic ga je utisao Podravkom,cak se hvalio da mu je “omogućio da se obogati”! To je beskrupulozno jer si je odredio dvostruko vecu placu od premijera i milijunski portfelj dionica! Slažem se da treba prestati sa takvim bljutavim politickim kadroviranjima i vidjet cemo koga će postaviti…

Mršić je velemajstor samopromocije. Kako je frajer tempirao objavu rezultata, sat i pol prije sjednice Skupštine Podravke..Kakav je to perfidni demagog koji lakonski kaže, „ ja sam bio u Podravki, pa sam otišao u politiku pa sam se vratio.“ Uz dužno poštovanje, PR koji je radio Mršić svojedobno u Podravki je mlaćenje prazne slame. Tu nema biznisa. To je idealan posao za nekoga tko zna vrhunski brbljati i promovirati u Mršićevom slučaju uglavnom sebe.
Ono na što treba odgovoriti Mršić je: da li sam ja na čelo Podravke zasjeo preko javnog natječaja? Odogovor je nisam. Mene je instalirala politika, SDP, čiji sam član, i kao podoban su me instalirali u Podravku. Da li sam imao konkurenciju kada sam biran, od ljudi koji su stvarno iz biznisa, koji znaju posao? Odgovor je nisam. To je sukus svega. Vrhunski hohštapler Mršić treba uvijek pogledati ova dva detalja prije nego se počinje hvastati kako je napravio ovo ili ono. Da nije bilo politike, PR stručnjak Mršić, uz pjesmu „ja volim samo sebe“ nikad nigdje ne bi dobio posao, jer kao niti njegov šef Milanović nikad u životu ništa konkretno nije radio.

Podravka je objavila priopćenje za medije u 9.44. Sve informacije su u tom priopćenju, novinar ih je samo kopirao.

New Report

Close