Skandal: Poticaji za poljoprivredu pogrebnoj tvrtki i servisu za vatrogasne aparate

Naslovnica Forum Komentari članaka Skandal: Poticaji za poljoprivredu pogrebnoj tvrtki i servisu za vatrogasne aparate

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

A sto se moglo ocekivati od covjeka kojemu je najveci doseg vodenje poljoprivredne apoteke ali u stecaj.Mnogo hvaljeni nas ,,najbojli ,, premijer Zoka nije trpio inteligentnije od sebe pa smo imali da je Jakovina vodio ministarstvo poljoprivrede ,Maras obrtnistva,Zmajlovic okolis.A ne znas koji je,, uspijesniji ,,od kojega.Po deviznim dnevnicama se vidi da ni Zoka nije neko olicenje inteligencije.

Zar netko još misli da je to djelo jednog čovjeka pa makar bio i Jakovina. Problem je u ljudima koji propisuju uvjete za dobivanje potpora, isti ti u fušu pišu i onda ocjenjuju prihvatljivost prijava za dobivanje potpora. Istražite kod korisnika potpora tko im piše prijave. Procedure su tako postavljene da jednom zemljoposjedniku ne bi palo na pamet samom pisati prijavu.

glavno da DORH nista ne zna. a sda zna ali eto opet su mu ruke s necim vezane.

Zoranovi kumovi su neuništivi! Onaj HDZ-ov je barem krumpire gulio .

Koliko poticaja ide na PRISIKA d.o.o.?

If there is not justice for the people, let there be no peace for the government

Kriminal je zanemariv u usporedbi sa štetom koju je ovaj ministar-početnik počinio!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Gasiteljski aparati su uporabni za gašenje nelikvidnosti, a oni koji koriste pjenu mogu štošta prekriti da se ne vidi iz zrakoplova. Ali ne mogu ugasiti neugasljivu strast po pljački crvenih štakora!

Government’s view of the economy could be summed up in a few short phrases: If it moves, tax it. If it keeps moving, regulate it. And if it stops moving, subsidize it.

Ronald Reagan

Malo sta je toliko doprinjelo urustavanju hrvatske ekonomije i iseljavanju ljudi kao sto su to napravili politicari i njihovi poticaji. Sto vise budete poticali to ce vas biti manje i losije cete zivjeti.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan


Sto vise budete poticali to ce vas biti manje i losije cete zivjeti.

Nažalost ovo je jedina istina u ovoj priči.
Sada se desnica naslađuje uhvativši ljevicu sa prstima u pekmezu, ali činjenica da sustav kakav je stvara korupciju. I desno i lijevo. Nije Sanader sa Kalmetom i ekipom izmislio korupciju, kao što nije Jakovina zadnji koji dijeli poticaje po ‘ babi i stričevima’…
Dokle god se nekakva ‘ničija’ lova dijeli budite sigurni da će barem 50% te love završiti u krivim đepovima, bili oni lijevi ili desni

New Report

Close