Mostova podrška novom Glavnom ravnatelju HRT-a košta oko 216 milijuna kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Mostova podrška novom Glavnom ravnatelju HRT-a košta oko 216 milijuna kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

216 milijuna kuna ‘štete’ za raznorazne uhljebe ali zato 216 milijuna kuna više u đepovima građana

haha samo Novi List uspije prikazati ovakvu fenomenalnu vijest kao nesto apokalipticno i to zbog nase “audiovizualne industrije” i briznih 3000 ljudi na HRT-u.

“Zna se koliko je kostalo”.. ha-ha!

Ponavljam, radim u Belju i što novinari pišu je laž. Belje je odlična firma i proizvodi toliko dobrih proizvoda kakve ni Podravka nema.

Kada je Most imao 5 uvjeta za sastavljanje Vlade ond su rekli da je to bezvezan uvjet da se HRT-u smanji pretplata sa 80 na 65 kn, a sada se vidi kako je i tako nešto teško provesti jer se dira u leglo uhljeba i lešinara…

Neće HRT (hranilište uhljeba) ništa izgubiti nego će manje oteti građanima! Kancerogeno tkivo sastavljeno od, niš koristi, uhljeba i neradnika ostaje bez hranjiva i to je dobro! Novi list još živi u povijesti!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Propagandni napad protiv Mosta se nastavlja, što neće ovi propagandisti sve napisati u obrani legla govana na HTVu, fuj smradovi lešinarski.

[i]volim dividendu više nego hladnu pivu[/i]

Pa ovi sa HRT-a nisu u stanju barem jednom riječju spomenut tržište kapitala i ZSE ! Zadnji put su to napravili tamo negdje u devetom ili desetom mjesecu nakon onog ljetnog buđenja i rasta, od tada ni riječi .A u međuvremenu Crobex na 1900, pa na 2000 , pa 2100 i danas 2200, Itakvima uopće plaćat preplatu ?! Bitno da je njima g. Trump svaku večer na repertoaru , normalno u negativnom kontekstu , samo što nisu spomenuli kako burzama on savršeno odgovara , koje i jesu mjerilo popularnosti . A šta očekivat od ljevičara i neomarxista!

Ovaj naslov je doista divlja bezobraština, primitivizam najgore vrste, najniže što sam vidio u mnogo godina praćenja poslovnog dnevnika. Netko bi zaključio da Most sebe trpa te novce u džep, a zapravo pošteđuju se građani od hranjenja tog parazitskog ološa koji bi trebalo sav rastjerati. Pretplatu bi trebalo potpuno ukinuti, proračun da financira isključivo vijesti i obrazovni program. Za komercijalni program neka se uhvate privatnog posla, a oni koji su višak neka se uhvate lopate. Bagra!

hebate,pa koliko novca skupe ti hrt paraziti u 1 god?preko miljardu kn?

New Report

Close