Imamo potencijal vrijedan osam milijardi eura

Naslovnica Forum Komentari članaka Imamo potencijal vrijedan osam milijardi eura

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

60-100 000 radnih mjesta? Ako svako kosta barem 50 000 Eura odakle ce doci kapital za to? Čikotic nezna ni ekonomiju ni matematiku….

BigBoffin

Ma ovo se odnosi na sve koje “treba zbrinuti” u Državnei gradske firme! Jer valjda smo dovoljno stari da znamo ralikovati ” RADNO MJESTO” od “RADA”!
Nažalost, jedno je imati “radno mjesto i ići na posao” a sasvim drugo je “RADITI”!
U Hrvatskoj je sve potčinjeno opravdavanju neusješne političke pljačke i privatizacije u kojoj sudjeluju svi koji dijele plijen! Ratni profiteri koji finaciraju javne servise (medije, novine, televiziju) stvaraju već skoro 30 godina screen saver sliku kako je IDILA! >Dok su mogli ne plaćati poreze, sisati poticaje i naplaćivati neizvršene usluge, bilo je super. Sada nam svima sve to dolazi na naplatu, samo narod gladan i u strahu a ove utovljene svinje se i dalje prežderavaju u izobilju i sve nas uvjeravaju da je dobro dok imamo posao i za koga raditi! Koliko god bilo neprimjereno, ipak moram naglasiti jednu staru partizansku parolu koja i danas vrijedi : Bolje grob nego rob”! Samo je danas razlika ta da nas naše Jude prodaše za škude i još nas tješe, dobro je radite za nas badava i bit će super!
Nama, a ne Vama!
Ovo više ne vodi nikamo, osim van iz Hrvatske. Jer ako već može čovjek birati onda je bolje biti rob u dobrog gospodara nego u lošeg!

If there is not justice for the people, let there be no peace for the government

New Report

Close