Agrokorovim tvrtkama kredit HBOR-a od 48,3 milijuna eura

Naslovnica Forum Komentari članaka Agrokorovim tvrtkama kredit HBOR-a od 48,3 milijuna eura

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

HBOR mora Gazdi biti na raspolaganju s neograničenim iznosima i minimalnom kamatom, on je generator hrvatske opstojnosti

Hahahahahahahaha

A BALVANA!!! :) :) :)

Ja bi ovome dobrome coviku da hratis te pare..
A zasto bi on uopce treba vracati ovaj kredit.

A BALVANA!!! :) :) :)

Posteno i pravedno. Da se mene pita stampali bi pare i davali ovome dobrome coviku.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

pocelo je …. bilo je pitanje samo trenutka … Samo nakon habor-a tko ce ubuduce dati lovu za danas najvazniji hr koncern

Proglasit Agrokor tvrtkom od posebnog drzavnog znacaja.Prodat hrvatske vode i platit sve dugove ovog dobrog covika. Neka HNB da tih 7 miljardi eura bespovratno Agrokoru. Mislim ima miljon varijanti sta napravit.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

A kako oni misle naplatit sve te kredite?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Jasno je da je voda došla do grla i da država neče dozvoliti da Ivek propadne, problem je u tome što je on “pre velik da padne” i to se nije smijelo dozvoliti a ovaj kredit je samo za jedno tromjesečje kamata koje Agrokor plača…
spašavanje vojnika Iveka se nastavlja…

Ovo ce povuc na dno cilu hrvatsku a sa njom i trziste kapitala… I neka mi sad netko kaze da drukam za brodare..
Pa. Brodari ce postati najsigurnije ulaganje na zse uskoro..
Mozda zvucim nenormalno ali to su jedine firme koje ne ovise o hrvatskoj ekonomiji i lovu zaradjuju na svjetskom trzistu i to u dolarima koji je prema kuni ojacao 80% u zadnjih 7 godina… Ili je kuna oslabila prema dolaru.. Kako god vam je drago racunati…
Mnogi mi se smiju ili ce mi se smijati ali brodari ovise o svjetskom trzistu i bilo kakav potres ili bankrot HR ekonomije a to ce se desiti ako Gazda klekne ili ako se barem pocne pricati da ce kleknuti…. Ce biti sigurnije ulaganje nego u bilo koju hr dionici…
Hudala i druker BearG ce na kraju opet biti u pravu… A ovi sta citaju knjige o investiranju i portfelj rastavljaju na 20-30 dionica na 200-300 tisuca kuna ce brojati ne godisnji rast od 20%… Nego momentalni pad od 95%..
Portfelj koji ovisi iskljucivo o turizmu i o HR ekonomiji je riskantniji nego bilo koji brodar..
Eto mene opet o brodarima…..i ako je sto sigurno sigurno je to da je break even na granici i kad pocnu zaradivati lova u brodarima… barem dok traje ciklus srasta i velikih vozarina ce biti sigurnija nego HR obveznice ili stednja u HR bankama ili u HR blue chip dionicama..
Gazda ve za sobom povuci sve… A carstvo se trese vec jako dugo samo se suti… A kad je vec u medije izaslo znaci da je potees od 7 stupnjeva po richteru..
Vi samo cekajte 9 stupnjeva i tsunami..
A ja cu biti i sigurniji sam na moru nego sve dionice u RH…
Neka uz to pukne koja bombica ili neka nam dragi Goslodin Bog posalje samo jedno ljeto lose vrijeme plus Gazdin raspad i eto spektakla..
A nismo daleko… Nisam pesimistican….
A vi nastavite citati knjige i obrazovati se kako ulagati na burzu koje vam preporuca drevil i kresso i svakako pratite njihove analize… excel tablice i ziherasko ulaganje u HR dionice u kojima nemozete izgubiti ako se obrazujete i ako pametno kako oni kazu ulazete..
Dok je moje ulaganje kocka i dok sam ja osuden na bankrot…
Jedva cekam kraj ove godine samo da pastam cijene brodskih dionica..
Blizi nam se ki eska i pocetak spektakla..
Tko se nije skrio magarac je bio a sa gustom cu citati jalne i zajedljive komentare od ekipe koja ce to sve pratiti jer su se obrazovali da ne ulazu u tako nesto….

A BALVANA!!! :) :) :)

Ima i druga strana medalje…
Lidil i ostali Njemački lanci koji dilaju Njemačke proizvode se šire uz pomoč EBRD-ovih kredita uz kamatu manju od 1% a Agrokor plača oko 9% kamate i apsolutno je u nepovoljnijem položaju….ima na Indexu članak Slovenaca o Akrokoru…

Lijepo vam govorim mjesecima da ve ulaganje u brodare u narednih 3-5 godina biti sigurnije nego kupnja HR obveznica ili dionica koje ostvaruju prihode na temelju HR ekonomije i unutar granica HR…
Pozdrav ne iz Rovinja nego sa broda koji plovi sa dobiti i upravo je probio break even po mojim informacijama…
Tko ne vjeruje i ne vidi… Progledat ce…

A BALVANA!!! :) :) :)

BearG
Na kojoj si firmi i u kojem svojstvu?

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Vec je otislo pola slavonije koliko je poduzetan i sposoban. Cudo jedno. Ovaj nas je dokusurio. Tocka na i u slavoniji i baranji.

Status Quo: Roll Over Lay Down


BearG
Na kojoj si firmi i u kojem svojstvu?

Ja tipujem na mali od palube za Diana Shipping ili Navios Maritime

Ponavljam, radim u Belju i što novinari pišu je laž. Belje je odlična firma i proizvodi toliko dobrih proizvoda kakve ni Podravka nema.

New Report

Close