Erjavec prijeti sabotažom turističke sezone u Hrvatskoj

Naslovnica Forum Komentari članaka Erjavec prijeti sabotažom turističke sezone u Hrvatskoj

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

razvaliti će mu turisti to malo države, bude li ih provocirao

ljigavi janezi! treba prestati ići kod njih u terme, šoping, skijanje…pa da onda vidimo što će laprdati?

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Ovaj Erjavec se pravi neka faca, a kad malo bolje pogledaš kako izgleda papak samo takav.
Hrvatske tajne službe se podhitno trebaju početi baviti g. Erjavcem i njegovom obitelji jer predstavlja prijetnju nacionalnoj sigurnosti RH. Ako mu se ništa ne nađe, treba mu podmetnuti sve dok se ne odstrani taj rak, šteti interesima obiju država.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Turisti mogu zaobići Sloveniju a time će Slovenija puno izgubiti (vinjete, gorivo, ugostiteljstvo, trgovina…)


Turisti mogu zaobići Sloveniju a time će Slovenija puno izgubiti (vinjete, gorivo, ugostiteljstvo, trgovina…)

a kako ju mogu zaobići, molim te lijepo? znači idem iz udina u poreč i kako da dođem? preko mađarske možda??? ovaj tvoj post je za anale najglupljih postova na forumu..uopće ne razmišljaš…jednostavno, drže nas u šaci i to su činjenice, a to je pogubno za istarski turizam posebno, a i za kvarnerski. Dalmacija ionako živi od čeha i slovaka i Mađara koji ne moraju preko slovenije…ovi gore žive od Bavaraca, Austrijanaca, švicaraca i talijana.

...povijest se ponavlja...

Samo cekam da svabo pobenavi kad bude morao cekati u sloveniji. Preasfaltirat ce im po drzave i jos ce slovenci to platit

Kako bi se to zvalo da sabotažom ne prijeti gospod Erjavec već da je takve riječi izrekao Abu Abdel bin Rahmani iz npr. Iraka? Ali naša sposobna diplomacija i Brukseles će to riješiti . Ako nikako drugačije “pomoći” će nam da prihvatimo rezultate arbitraže.

Potplatili su suce, Ameri ih snimili i našima poslali snimku. I to je kraj priče. Arbitraža ne postoji, mogu oni tamburati što god hoće.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

od političara, i slovenskih i naših samo šteta

Koliko je bolestan ne bi se čudio da to pokuša i sprovest ali to bi cijeli Balkan moglo uvesti u kaos jer bi onda i RH tako mogla sabotirati granice sa BiH i Srbijom a kao razlog navesti neprotočnost prema Sloveniji. Arbitražnu odluku nijedna Vlada RH nakon onog skandala neće i ne može prihvatiti. Nažalost najveći krivci za problem granice su s hrvatske strane Račan (Račan-Drnovšek sporazum) i J.Kosor (arbitraža) koji su sa svojim odlukama prekršili hrvatski Ustav! Za pitanje granice može biti nadležan samo sud u Haagu ili Hamburgu za prava mora i oni bi to riješili za jedan dan u korist RH jer tu se nema o čemu diskutirati kad je to nedvojbeno teritorij RH!

Nasi ko p. uvijek. Znaju lapat, a.stititi nacionalne interese sacuvaj boze

eto, to je poruka ljubiteljima turističkih dionica o možebitnim rizicima kod turizma na koje fundamenti ne utječu, a koji ih bitno ruše…jednostavno, dovoljno je par vikenda da oni zajebavaju, i ode cijela sezona u istri u ku.rac. dalmacija ionako živi od čeha i mađara, oni bi bili puno manje pogođeni.

...povijest se ponavlja...

bilo tko da ga vidi na Jadranu, treba ga dobro nagnjuriti

Slovenci su takvi i gotovo.

Bolje je Hrvatskoj smisliti neku protupsinu , zbog zakrčenja cesti prema Sloveniji…
S njima se neda drukčije pregovarati. Divim se tranzitnim turistima , koji unatoč
pokvarenim Slovencima, i dalje vjerno dolaze k nama istim , putevima..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close