Umjesto Slavonaca koji su otišli u Irsku i Njemačku, na Jadranu će raditi Rumunji i Bugari?

Naslovnica Forum Komentari članaka Umjesto Slavonaca koji su otišli u Irsku i Njemačku, na Jadranu će raditi Rumunji i Bugari?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Plati ljude pa će raditi. On bio derao sobu 150-300 EUR/dan, a sobaricu koja očisti 30 takvih soba na dan bi platio 2600 kn mjesečno. Neka se gone vrit.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Neka se hrvatski poslodavci ugledaju na nizozemce koji daju plaću 6000-7000kn za rad na sezoni! 🙂

Rumunji? Pa njima je BDP po stanovniku veci nego u RH, prije cemo mi u RUmunjsku radi posla.

upravo to, što je kol.R00kie rekao sam i ja htio reći…mi smo ekonomski i po ljudskim pravima postali zadnja rupa EU koju su prestigle sve istočnoEU članice u kojima je vladao stvarni ruski totalitarizam i u kojoj se čak niti afganistanski emigranti ne žele zadržavati

još jedino što nam drži glavu iznad vode i produžuje agoniju je, na žalost ili na sreću, upravo turizam ali turizam kao takav ne može biti temelj gospodarstva jedne države, vidimo kako su završile PIGS (portugal, italija, grčka,španjolska) a hrvatska je prema njima još inferijornija u svakome pogledu

stoga, ili ćemo prilagoditi fiskalnu politiku tako da se privuku investicije kao što ju je prilagodila upravo rumunjska ili ćemo u dogledno vrijeme ponovno postati austrougarski OPG kao što smo to bili do 2. svj rata

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

bosanci i hrvati će otići raditi u eu ,a romunji i bugari to kao ne znaju. pa tko je prije ušao u eu?

who dares, wins

hoteljeri će morati platiti radnike više, što će im smanjiti profit, te će doči do pada cijene dionica iz turističke branše.

Loš druk moj Jovanče .

Sirijci likari, Bugari i Rumunji sobarice i konobari,a mi cemo sefovat. Di ces bolje.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Uma više problema, ali ja bih naglasio 1 najveći u glavama vlasnika, menađera i privatnika u turizmu; Dok govore radnicima da se trude, da su veseli pred gostom, da je gost uvijek u pravu, da svaka pogreška košta kao 100 dobro napravljenih stvari itd.
zaboravili su kako za postizanje i promoviranje svog hotela/restorana/bara trebaju godine i godine truda da bi rezultat došao na naplatu, tako je potrebno i nagrađivanje i poticanje svim sredstvima, svog radnika kako bi ostao na tom poslu i ostao sretan i zadovoljan, jer samo kao je radnik zadovoljan, može to prenjeti i na gosta, s voljom i guštom, ali kada gost vidi istog kuhara/konobara/animatora na doručku, ručku i večeri nemamo što da razgovaramo.

New Report

Close