Hrvatski poduzetnici su snalažljiviji i inovativniji od svojih europskih kolega

Naslovnica Forum Komentari članaka Hrvatski poduzetnici su snalažljiviji i inovativniji od svojih europskih kolega

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Od 10 zahtjeva 9 ih ode “rođi” a 1 ode nasumično biranom poduzetniku s popisa. Pere se lova i dalje.

Uvijek mi je enigmatično kako tako „blistavi“ stručnjaci imaju „blistavi CV“. Najprije rade u tvrtkama koje „poklanjaju novce“ umjesto da ih plasiraju, zatim kao „uspješni“ poslovnjaci zaskoče u agencije i tvrtke na“državnoj sisi“!!!!
Nakon tako „blistavih“ poslovnih aktivnosti, dijele savjete i pamet a nikada, upravo nikada, nemaju poslovne hrabrosti uputiti se sami u „poslovno-privatne vode“!! Ono malo njih koji to učine, ne samo da su neuspješni nego su i smiješni, tako da si prisiljen sažaliti se na njih!
PITANJE: zašto nema privatnih jamstvenih fondova??????

Dama zna sta govori o snalazljivosti i “ino ativnosti”:
-ima visu skolu (trgovina i turizam u Dubrovniku)
-bila tajnica u Hypo Leasingu
-evo je u upravi (prijateljica Karamarkove zene)
-suprug ex-direktor Badela -jedini covjek kojem je Ministarstvo financija napisalo kaznenu prijavu -jos nije osudjen (trenutno radi kao natkonobar u La Bodegi)

Dama i suprug pokazuju sto se sve postize “snalazljivoscu”!

BigBoffin

Dečki svaka vam čast! Natjerali ste me da se uključim u komentare koje inače prezirem jer su kao i ovdje uvijek negativni i uglavnom služe za izbacivanje svojih frustracija onih koji ih pišu (kao što je slučaj sada i kod mene)! Osobno sam se posvjedočio radu ove žene koju tako nemilosrdno pljujete i najmanje što mogu napraviti je napisati svoje iskustvo – JER SAM TO DOŽIVIO! Kada sam ušao kod nje u ured, bio sam očajan jer sam prije toga tri mjeseca obilazio banke pokušavajući im prezentirati svoj projekt i uvjeriti ih da mi daju kredit. Nisam uspio proći referenta i svi su me samo pitali koliko novaca imam i imam li kuću ili stan da im dam za hipoteku! Referentica u zadnjoj banci mi je rekla da ako nemam hipoteku moram donijeti garanciju koju daje neka agencija. Kako do tada nisam čuo za tu agenciju hamag, tražio sam preko interneta i otišao tamo uvjeren da su mi šanse jednake 0 jer nemam “rođu” da me pogura. Na porti su me poslali kod ove žene i ja sam joj došao nenajavljeno! Primila me, saslušala, rekla da joj projekt izgleda odlično i da moram napraviti poslovni plan koji njima moram donijeti. NAPOKON ME NETKO SASLUŠAO!!! Da ne dužim dalje, dobio sam garanciju, banka mi je dala kredit i danas, dvije godine od tada ponosan sam jer uspješno radim, isplaćujem plaće, plaćam poreze i istoj onoj banci koja me nije htjela saslušati vraćam kredit! Zapošljavam petoro ljudi koji svoj kruh zajedno sa mnom krvavo zarađuju! Da nije bilo nje, vjerojatno bi to bila zadnja vrata na koja bi pokucao u svom poduzetničkom pokušaju i danas bi uz puno sreće možda radio za nekog! MENI JE OVA ŽENA BILA OSVJEŽENJE I KAMO SREĆE DA JE VIŠE TAKVIH U DRŽAVNOJ ADMINISTRACIJI I PISANJE OVOG KOMENTARA JE NAJMANJE ŠTO MOGU NAPRAVITI DA JOJ ZAHVALIM JER SAM JE VIDIO SAMO JEDNOM I NIKADA VIŠE NAKON TOGA! Mate Ribarević

da mate, ali ti si se potpisao imenom, a ovaj gore što ju pljuje je napisao anonimno. bilo bi zanimljivo da se on također potpiše imenom i prezimenom, pa da vidimo tko je to tako zavidan ili kome smeta dotična. vjerojatno bi saznali i zašto mu smeta.

...povijest se ponavlja...

Oduvik sam zna da smo najpametniji. Zato su redom sve poznate firme hrvatske.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!


da mate, ali ti si se potpisao imenom, a ovaj gore što ju pljuje je napisao anonimno. bilo bi zanimljivo da se on također potpiše imenom i prezimenom, pa da vidimo tko je to tako zavidan ili kome smeta dotična. vjerojatno bi saznali i zašto mu smeta.

Otkuda ti znas da je to stvarno ime onoga ko je poslao post? Mogao se potpisati i kao Donald Trump.

Ja sam na Googlu nasao 2 osobe sa tim imenom. Jedna je umrla 1904-e, druga 1916-e godine. Nisam uspio naci niti jedan poslovni subjekt ciji je vlasnik Mate Ribarevic.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

New Report

Close