Svi helikopteri Kiowa Warrior dopremljeni u bazu Zemunik

Naslovnica Forum Komentari članaka Svi helikopteri Kiowa Warrior dopremljeni u bazu Zemunik

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ovo je za hrvatske potrebe beskoristan helikopter. Dovoljno je malo proučiti šta stručne stranice kažu o tom helikopteru i čemu služi. Izviđački helikopter koji se koristi kao potpora jurišnom Apachu. Čemu on može služiti kad ne može nositi ni teret ni nosila ni ljude!? Ruski Mi8 koliko vidimo svake godine pomažu u transportu unesrećenih tj imaju veliku korist i za hrvatsku civilnu uporabu. Ovaj to ne može nego može samo izviđati!?

Izviđačko-borbeni helikopteri, dakle ne transportni

bit će rata, kako je krenulo. moskva i washington neće biti ni taknuti. a zagreb i beograd i sarajevo možda hoće

...povijest se ponavlja...

Zašto ne poljski Black Hawk?

Možda bi rješenje bilo da pitamo Poljake da nam prodaju koji Black Hawk koji oni (odnosno Locheed Martin) proizvode u PZL Mielez-u. Poljaci su čak stornirali ugovor za helikoptere koji su imali s Airbusom da bi mogli kupiti svoje naturalizirane Black Hawk-e,a što je izazvalo pravi mali rat između Varšave i Pariza.

Ovi Kiowa Warriori su polovni i isporučeni su iz američkih vojnih rezervi. Na stranu to što će uopće izviđati (ja sam do sada mislio da je to zanimacija satelita) – nadajmo se da neće biti u službi tako dugo kao MIG-ovi 21 koji još uvijek nisu povučeni iz naoružanja…

New Report

Close