‘Većinu posla preselio sam iz Hrvatske u Veliku Britaniju’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Većinu posla preselio sam iz Hrvatske u Veliku Britaniju’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

daj covjece vise naporan si…cesce si u medijima nego sve posvuduse zajedno… nakon prodaje HG Spota slikas se sa idejama koje sve zavrse kao propali projekti…cak je i HG Spotu krenulo kada si spasilacki otisao.
daj malo pricaj o uspjesima, prihodima, dobiti svih tvojih velebnih novih prijekata.
ja npr znam da si Trilenium razvijao 6-7 godina i nikada zavrsio.
onda platforma za kladjenje…

kada vidim tebe po medijima cak se i Suputice zazelim…

jasam@
he he točno to sam i sam mislio napisati. Dosadna li čovjeka, jedne firme propadaju, druge se osnivaju, svijet ide dalje…. psi laju, karavane prolaze!

Ovaj odlazi već 10 g iz hrvatske, ali nikako da ode

...povijest se ponavlja...

A sto si to točno prebacio, baš ništa. Ksd si ti stigao i Britanci su pobjegli iz Eu. Onaj tko zna i umije može i u Mozambiku stvoriti novce, onaj tko ne – jasno ti je.

Uhljebe na ulicu!!!!!

Par istih ljudi konstantno “odlazi” i “seli” svoje “mega firme” izvan Hrvatske. U tome imaju i medijsku podršku pogotovo onih portala koji su i pravomoćno osuđeni za utaju poreza. Vani su ipak puno jače porezne kontrole i provjere zakidanja radnika pa su unatoč halabuci svi i dalje u omraženoj domovini.
Kako bi Hrvatska uopće preživjela bez njihovih firmi i portala!?

stvarno ga ovaj davi. ja kad sam otišao van nisam se nikome godinu dana javio. jednostavno nisam stigao. samo oni kojima je tamo dosadno stalno se vraćaju kući i prosipaju pamet.

who dares, wins

Ok, sretno ti bilo.

Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi

Otisao je u Veliku Britaniju,ali se svakih par dana javlja u da nas obavjesti kako je otisao i dosadjuje nam vec godinama s jednom te istom pricom kako je otisao.Isto tako gluvari po jadranu i stalno nesto balavi po drustvenim medijima kako mu je skupo ovo,skupo mu je ono,žvaljaka o ekonomiji i hrvatskoj kako nece u 21 stoljece.Ajde brate vise furi i ne javljaj se vise,nismo zeljni da gledamo tu tvoju škanju.I osisaj se vise, 2016 je godina,a ne u sedamdeset i treca.

Otišao je da se ne vidi kako loše posluje! Ovaj je kao i Pernar, puno zuji, meda niodluda, a jednom davno je imao sreće…

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Odlazak Hrvata iz Hrvatske u inozemstvo je odlika mentaliteta. To je dominantna crta hrvatskog mentaliteta. Hrvat hoće da bude Amerikanac, Nijemac, Argentinac, Kanađanin, Australac, Francuz, Englez, Talijan itd..Neće da bude Rus, Kinez, Indijac itd.. Meni jako smeta što svi oni Hrvati koji su otišli traže da zbog toga plaču svi Hrvati koji su ostali. Lako su spakovali kofere, ostavili sve i otišli. Ali mi nije jasno zašto traže i iznuđuju da svi žale zbog toga.I to je izgleda odlika hrvatskog mentaliteta i identiteta. Ovaj Prpić dosađuje već desetljeće da je otišao a malo ih zbog toga plače.

daj brate nemoj vise govorit kako napustas hrvatsku, svaki put se toliko rastuzim zbog toga !
a s obzirom koliko si puta to izrekao i koliko puta te poltronski portali slikaju ja moran biti stalno tuzan !!!
pusti me da budem sretan i jednom odleprsaj vise.

New Report

Close