Ivan Pernar naprasno prekinuo gostovanje kod Stankovića

Naslovnica Forum Komentari članaka Ivan Pernar naprasno prekinuo gostovanje kod Stankovića

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

dečko voli biti u centru pažnje. to mu fantastično polazi za rukom. zahvaljujući sabornici i medijima.

Pernar je potpuno u pravu bio, Stanković mu nije dao da odgovori nego mu je namjerno uskakao u riječ. Stanković je stvarno jedan mali s.eronja ispao.

[i]volim dividendu više nego hladnu pivu[/i]

Stanković je sa te masno plaćene fotelje voditelja trebao davno otići ili biti degradiran kad je pozvao potpuno nepoznatog čovjeka s ulice kojeg je predstavio kao uglednog ekonomista i dao mu sat vremena udarnog termina na HTVu!? Poslje toga ništa nije iznenađujuće

Velika steta jer sam se bas bio pripremio za jedno detaljno nedjeljno predavanje o chemtrailsovima,a Pernar je jedan od najeminentnijih svjetskih strucnjaka na tom polju.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

…ovako cu, decko Vi moj Pernaru i Stankovicu, odite Vi malo malo na trziste rada pa zaradite svoj kruh zasbe i obitelj bez leđa, jezika i ponosa za sebe pojedinca, da vidite malo kako trziste, kapital i interesi funkcioinaruju (mislim na ulozeni kapital poduzetnika, pojedinaca…); oustalom imate ruke i noge; vecina u hrvatskoj bi jako dobro pricala i imala svoje misljenje i ponos da netko drugi daje primanja 🙂

..nisam gledala namjerno….sve mi je to nezanimljivo, naporno i beskorisno..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!


Pernar je jedan od najeminentnijih svjetskih strucnjaka (…)

Svatko tko se u životu imalo bavio medicinskom literaturom i ima relevantnog iskustva uživo, zna za što je on “stručnjak”… sličan njemu je ovih dana postao predsjednik…

vjerojatno ih isti plaća. sve to je igra da se ovog nebitnog mladića napravi bitnim. pretpostavljam da su na soroševoj platnoj listi ili na listi jednog našeg susjeda. obojica. igrokaze ne pušim.

...povijest se ponavlja...

Da mi je samo znat koji mi de.bil udre ocjenu nula za ovakva autorska remek djela od postova.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Dovoljno je rekao, nitko nikada kod Stankovića nije rekao više istine o HR.
Što zna dijete? Možda da je car gol!

Odobrite zahtjev za prijateljstvom, da Vas možemo čitati prije odobrenja administratora! Hvala!

Postoji li OPĆA funkcija ignore za ovakve likove, zna li netko?
U protivnom bojim se da će doći dan kada će nam isti na javnoj televiziji , pojasniti kako se dugovi ne mogu vratiti, jer za kamate koje vjerovnici naplačuju nije printan novac.
( ne pitajte me što to znači, pitajte dotičnoga, njegova je teorija ).

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Podržavam Pernarovo napuštanje emisije! Nije problem u Pernaru i njemu sličnima već je problem u medijima koji takvima poklanjaju nepotrebnu važnost. Ako ga je Stanković pozvao u emisiju onda je trebao računati i predvidjeti vrlo izvjesne ekscesne ispade koje Pernar smišljeno radi kako bi još više privlačio pozornost medija. Stankoviću, sam si sebi kriv. Stanković-Pernar: 0:1.
Tako to biva kad se o slavi sniva!

Stanković je Pernara namjerno prekinuo u presudnom trenutku, samo da ga pod svaku cijenu spriječi u razotkrivanju judeo-masonsko-chemoreptilskih zavjera!

kakav gost, takav i domaćin, na žalost obojicu plaćamo i lijepe plaće primaju na naš račun

New Report

Close