Milanovićevi kadrovi ostali u upravama 19 državnih tvrtki

Naslovnica Forum Komentari članaka Milanovićevi kadrovi ostali u upravama 19 državnih tvrtki

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

smjena odmah, neka ih povede u Albaniju

Užas, dno dna nepotizma. Ovi direktori su dovedeni da kradu, i samo se time bave. Izbijanje love sa računa poduzeća na privatne ili stranačke račune. Užas. Dno, dna nepotizma!

S faksa na posao! Trebalo bi izraditi analizu štete od Muljanovićeg modela dovođenja bezveznjaka na pozicicije ministara i uprava!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Bit će zanimljivo vidjeti koliko će managera doći na čelo tvrtki u državnom vlasništvu putem javnog natječaja. Ako će i biti objavljen javni natječaj opet će netko “gurnuti svog čovjeka od povjerenja” kojim će se lako”politički upravljati”, a Vlada će tobože imati aibi da je sve transparentno i da su zaposlili ljude po stručnoj a ne po stranačkoj podobnosti!
Ako predsjednik Uprave neke državne tvrtke dobije ca. 18.000 do 20.000 kn neto plaće, što nije puno ako znamo da vrhunski manageri u privatnim kompanijama (što domaćim što multinacionalnim) zarađuju kudikamo više, no previše je kad znamo da će na ta mjesta doći opet nestručni i politički podobni ljudi koji će samo nastaviti politiku “netalasanja” i održavanja status-quo situacije.

Još je veći apsurd da imamo nesposobne i korumpirane političare koji nam kroje sudbinu.
Imali smo ministre koji su vodili Ministarstvo poduzetništva a da nikad nisu bili poduzetnici (Gordan Maras od svoje poduzetničke karijere može samo neinformiranima prodavati priču kako je radio u PR agenciji – da radio je u Maksima komunikacijama kod Ivana Račana, ali što je radio – NIŠTA). Imamo “rođenih” političara koji nikada ništa u životu nisu radili osim politike (Milanka Opačić, Davor Bernardić i njima slični). I onda mi dajmo glasove takvim ljudima, takvim političarima koji ne vide “dalje od svog nosa”…


Još je veći apsurd da imamo nesposobne i korumpirane političare koji nam kroje sudbinu.
Imali smo ministre koji su vodili Ministarstvo poduzetništva a da nikad nisu bili poduzetnici (Gordan Maras od svoje poduzetničke karijere može samo neinformiranima prodavati priču kako je radio u PR agenciji – da radio je u Maksima komunikacijama kod Ivana Račana, ali što je radio – NIŠTA). Imamo "rođenih" političara koji nikada ništa u životu nisu radili osim politike (Milanka Opačić, Davor Bernardić i njima slični). I onda mi dajmo glasove takvim ljudima, takvim političarima koji ne vide "dalje od svog nosa"…

a tko bi velikom vođi lizao duupe da nije takvih, Milanka je naravno lizala kontra stranu drugovima

New Report

Close