Trump već “nokautirao” jednu valutu

Naslovnica Forum Komentari članaka Trump već “nokautirao” jednu valutu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

svaka promjena, pa i ona na lošije je dobra promjena a pobjeda trumpa ne mora nužno značiti loše po US ali zato, ako će ostati dosljedan predizbornim obećanjima da će preispitati sve trgovinske ugovore SAD-a s drugim zemljama, posljedice bi mogle prvenstveno osjetiti Kina, Njemačka i Kanada koje imaju debeli vanjskotrgovinski suficit sa US.

najvjerojatnije se neće dogoditi ništa senzacionalno ali biti će pritisaka na korekciju ugovora o slobodnom pristupu američkom tržištu koje se utopilo u globalnoj prosječnosti za vrijeme obamine administracije

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Nastavak ustaljene politike bio bi dugoročno poguban za cijeli svijet. Zato je Trumpova pobjeda dobra jer se nešto mora promijeniti. Gdje nas je dovela aktualna američka politika – na rubu smo novog svjetskog rata no US nije računala s jednom stvari, a to je da su Rusija i Kina postali defakto saveznici odnosno suprotstavljena strana Americi! Stalno pokazivanje mišića i igranje uloge svjetskog policajca sada će ipak poprimiti drukčiju dimenziju. Trump je, koliko ga god voljeli ili mrzili, uspješan poslovni čovjek i ako nešto zna to je kako zaraditi!

New Report

Close