Pet stupova programa i četiri osnovna cilja Vlade Andreja Plenkovića

Naslovnica Forum Komentari članaka Pet stupova programa i četiri osnovna cilja Vlade Andreja Plenkovića

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Šuplje do bola. Naglasak na poljoprivredu i turizam znači da nastavljamo sa istim privrednom programom kao i zadnjih četrdeset godina.
Nigdje IT, novih tehnologija i razvoja baziranog na znanju i inovacijama

Vidjet ćemo šta će uraditi Plenković i njegova vlada. Meni ne smeta što vlada ima 20 ministara jer RH je zemlja sa puno problema. Nije RH sređena zemlja kao Švedska, Njemačka ili Švicarska. Poljoprivreda treba da bude glavna privredna grana jer proizvodi hranu i sirovine. Što se tiče inovacija njih treba biti svuda a ne samo u IT sektoru. Ne sviđa mi se što ministar poljoprivrede nije agronom. Nema ni inženjera u vladi. Izgleda da pravnici i ekonomisti sve znaju u RH. Zbog toga mladi hrle da upišu pravo i ekonomiju i imamo tisuće pravnika i ekonomista koji se nikada neće zaposliti. Zaposlit će se u Irskoj na čišćenju ulica. Smeta mi što Plenković nije objasnio zašto su neki ministri maknuti. I ministri su ljudi i nisu lopte da ih netko šutira.

Nama je potreban ozbiljan i oštar stav koji bi rezultirao nužnim rezovima u prvoj godini! Naznaka toga bi bila znatno manje ministarstava (npr. 10) i Ministarstvo za restrukturiranje u kojemu bi bili vrhunski i motivirani profesionalci! Pa kad bi krenulo rezanje Agencija, HGK, Šuma, općina i županija te sličnih parazita čovjek bi povjerovao u ozbiljnost Vlade!
Podržavam kolegu Sjenikovca u stavu da od kvaziekonomista i pravnika nema sreće!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

To je ta europska dimenzija europskih birokrata koju priprosti Hrvati ne razumiju. Vi glasujete, a oni rade što hoće. Jer mandatar po njihovom shvaćanju može raditi što hoće, čak i kada se ponaša potpuno suprotno od onoga što su birači na izborima izabrali. Ako vam nije jasna europska dimenzija, objasnit će netko od “domoljubnih” kolumnista zašto moramo slijepo slijediti EU.

Ako Plenkovic bude uspjesan u ostvarivanju ovog programa vasa djeca ce imati 4 izbora: sezonski konobar, sezonska sobarica, sezonski berac jabuka ili odlazak u inozemstvo.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Ukratko , nema nama spasa .

Da bi nas i Hrvatsku spasili trebali bi :

1.prestati nas zaduživati i trošiti samo zarađeno.

i 2.naplati porez od onih koji porez ne plaćaju.

Za sada vidim da nas manje zadužuju nego su nas zaduživali svi ovi prije , od 2.000.godine do 2.016.

A kako će naplaćivati porez od onih koji do sada ne plaćaju porez ?
Od Blokiranih ?
Od nezaposlenih ?
Od sivog gospodarstva ?
Od onih koji neće plaćati porez ?

Jedino je rješenje da nastave naplaćivati (još žešče) porez od nas blesavih koji i sada plaćamo redovno sve moguće poreze najveće na svijetu , čak 572 razna .

.

teorija…teorija…teorija………

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close