Srbija će prema EU puzati: neće to biti ni hodanje, a kamoli trčanje (objavljeno 21.03.2008.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Srbija će prema EU puzati: neće to biti ni hodanje, a kamoli trčanje (objavljeno 21.03.2008.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Srbija će prema EU puzat ?Ako će oni prema EU puzat kaj onda mi radimo ?Gmižemo ?EU nas svaki tjedan prebaci e sad bute ušli 2009 pa onda 2011 pa onada zajedno sa Srbijom i Turskom 2250!Fakat ne kužim?Kaj sad moramo čekat i vojvodinu da se otcepi pa onda još čekat?Najbolje da mi otkantamo taj EU!
Za par godina će se tak i tak raspast EU,jer će nas pojesti Indija i Kina a kaj bumo mi jeftinije proizvodili od njih?I ovako sve uvozimo iz Kine.[undecid]

Ne morate se brinuti – u EU necemo niti mi ni Srbija. Engleski plan je da nas se na neki nacin objedini u Zapadni Balkan – jedino mi nije jasno da su nasi politicari toliko naivni (ili tupavi – ne zam koja rijec bolje pase) da to ne vide ili ne zele vidjeti. A to kaj se Kosovo odcijepilo i mi kaj smo samostalni, o-tom-po-tom i pitanje dokle sa ovakvim “hrvatskim” medijima koji nas svaki dan “programiraju” na malodusje sa stvarnim i vecinom izmisljenim skandalima. Glavno dostignuce od strane “nasih” medija je da smo vec poceli o sebi govoriti kao o Balkancima – to je prvi korak. Slijedi osuda za tzv. “zlocinacki pothvat”, pa prometno i trgovinsko povezivanje “u regiji” isl. Osim toga, Englezi ne odustaju da i dalje rade ratne svinjarije na ovim prostorima: nitko do pred neki dan nije niti cuo o navodnoj prodaji ljudskih organa srpskih zarobljenika od strane Albanaca, a sad se Carla (kao glasnogovornik i izvrsitelj Londona) javlja sa fantasticnim “dokazima”. Kao svojevremeno Paddy Ashdown sa svojom “salvetom”.

New Report

Close