CNN misli da se u Hrvatskoj još uvijek koristi dinar

Naslovnica Forum Komentari članaka CNN misli da se u Hrvatskoj još uvijek koristi dinar

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Nije to nista, ima na youtube cijela zahebancija o CNN u i o tome kako ne znaju gradove i drzave, na njihvom reportazama Hong Kong je u Brazilu i slicno…. jao onome ko vijesti dobiva od njih

Nakon što sam vidio sinoćnje komentare “stručnih komentatora” i voditelja nakon sučeljavanja za predsjednika bilo mi je jasno na kakve niske razine je CNN pao. Jedino vrijedno spomena je Quest, ostalo je na razini RTL-a, Yundexa i Yutarnjeg.

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.


Nakon što sam vidio sinoćnje komentare "stručnih komentatora" i voditelja nakon sučeljavanja za predsjednika bilo mi je jasno na kakve niske razine je CNN pao. Jedino vrijedno spomena je Quest, ostalo je na razini RTL-a, Yundexa i Yutarnjeg.

Quest je kategorija za sebe, ostali mu istina nisu ni blizu ali i dalje su prosjekom daleko iznad bilo kakvih lokalnih uštogljenih komentatora, novinarčića i piskarala. O istraživačkom novinarstvu (pa čak ni lokalnom seoskom) za kojeg ne postoje ni resursi ni pamet da ni ne pričamo, to kod nas ne postoji. Iznimka bi mogao biti jedino Šprajc koji bi vjerojatno bio u stanju zadovoljiti neke svjetske standarde u novinarstvu ali ostali su svi nule (jedino da još povede više računa o opsegu svog struka).
HTV dnevnik? Nova? RTL? Da nije tragično bilo bi smiješno, toliko je negledljivo.


Nije to nista, ima na youtube cijela zahebancija o CNN u i o tome kako ne znaju gradove i drzave, na njihvom reportazama Hong Kong je u Brazilu i slicno…. jao onome ko vijesti dobiva od njih

CNN “ne zna” niti “ne misli”, to rade isključivo pojedinci novinari/dopisnici/voditelji/reporteri kojih ima na stotine iz čitavog svijeta. Oni u najvećem broju slučajeva (iznimke su recimo Amanpour/Fareed i još poneki) prenose vijesti faktično kako se događaju, NE interpretiraju ih niti NE tumače kao HTV/Tanjug/Nova/RTL/Kurir ili bilo koji drugi infantilni medij iz okruženja. Poneka greška ovakvog tipa, u moru informacija koje prenose svakodnevno svakog trenutka i vrlo to često uživo, nije uopće neuobičajena i zapravo je začuđujuće malo grešaka koje se napravi. Ti si recimo za usporedbu u ovih samo nekoliko riječi koje si tu napisao uspio pogriješiti i pogrešno napisati običnu riječ čak 7 puta, a cijeli sadržaj i izvedeni generalizirani zaključak nije čak ni na razini članka o chemtrails-ima u Jutarnjem i potpuna je besmislica. Toliko o tome.

mora da im je Stazić dopisnik iz Hrvatske

New Report

Close