Pipuniću država uskratila 125 milijuna kuna iz EU fondova

Naslovnica Forum Komentari članaka Pipuniću država uskratila 125 milijuna kuna iz EU fondova

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Mislim da nemaju knjižicu prave boje. Za Davora Romića se zna da je potpuno nesposoban čovječuljak i ne znam tko ga je uopće postavio na mjesto koje ima ikakve veze s Europom i EU fondovima. S druge strane Jakovina je bio najveća lopina u bivšoj vladi dok se drugačije ne utvrdi. Tog čovjeka bi da je pravne države već sutra trebao početi ispitivati USKOK. Međutim, budući da su isti i jedni i drugi sve će se zataškati.
Zato je dobro pitanje koje postavlja konzultant Mavrek. Ako je sve jasno i sve se zna zašto se samo ne spusti granica nego se dopušta da propadnu već dodijeljena sredstva iz EU fondova. Ili majstori iluzije znaju gdje će spremiti višak?
Tu smo svjetski prvaci bez obzira na stroge kontrole EU.

Zoranovi kumovi ne mogu biti krivi ni za što!

Naravno, sitnim sibicarima Pipunic smeta. Smeta im sto ce uposliti 350 radnika, da ce sve transakcije proci kroz knjige, znaci, nema muljanja. Ali zato ce dobiti mali i nesposobni, pa ce nakon dvije-tri godine biti opet tu, gdje su danas. Potrosili su preko 30 milijardi kuna poticaja, bez ikakva ucinka. Zasto bi sada bilo drukcije?

Mafijaska njuska…

Kad če da se makne ova nesposobna bagra s vlasti,bolje bi nam bilo da ove godini ni nismo imali vladu i sabor samo bi uštedjeli i ništa nebi propustili

Bolje da daju po milijun kuna malim obiteljskim gospodarstvima nego Todoriću, Pipuniću i ekipi…


Bolje da daju po milijun kuna malim obiteljskim gospodarstvima nego Todoriću, Pipuniću i ekipi…

Molim te ne pljucaj po nasim najvecim sinovima.I da im duplo daju malo je i nikad im necemo uspit vratit sve dobro sto su ucinili za nas i Hrvatsku.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

ima li negdje podatak, da li su i koliko, on i njemu slični uskratili državi

New Report

Close