Frizura francuskog predsjednika mjesečno košta 75 tisuća kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Frizura francuskog predsjednika mjesečno košta 75 tisuća kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ako uzmemo da lik zarađuje 10.000 eura bruto /mjesečno, to iznosi, ajmo reći 75.000 kn mjesečno.

Dakle, recimo da je lik otvorio ženski frizeraj u Zagrebu, što znači da bi u 20 radnih dana u mjesecu trebao zaraditi 3.750 kn po danu (kao one-man army frizer).

Recimo da ženska frizura košta cca 350 kn po osobi. Što iznosi da bi jedna osoba trebala “obraditi” 10,7 klijenata dnevno. Naravno jedna osoba može obraditi maksimalno 5 osoba, što iznosi 1.750 kn po danu zarade (sve su bruto cifre).

Drugim riječima lik još uvijek naplaćuje premalo jer “mora biti u potpunosti na raspolaganju i pratiti Francoisa Hollandea na većini putovanja” i realno nema uopće vlastiti život.

Ne trebamo uopće ulaziti u to da lik vidi maksimalno 60% tog svog bruto iznosa…

Svojedobno je Hollande predlagao uvodenje poreza od 75% najbogatijim francuzima. I sasvim jasno, najproduktivnija klasa Francuske medu kojima su primjerice Bernard Arnault, Karl Lagerfeld i Gerard Depardieu bili najeksponiraniji, proglasili Hollandea idiotom i neki od njih najavili da ce pobjeci u susjednu Belgiju pred tim, blago receno, stupidnim haracem. I sve dokle prokleti birokrati, drzavni cinovnici na svim razinama tako trose novac poreznih obveznika koji odvajaju ogroman dio svoje zarade bilo za frizure predsjednika, skupe limuzine ili ogromnu masu placa u drzavnoj upravi, ne treba cuditi da neke zemlje gospodarski stagniraju a tvrtke i bogati pojedinci koncentriraju u prosperitetnim zemljama sa simbolicnim stopama poreza i minimalnom drzavom.

Ha ha ha

znači, oko 150 000 da ima svu kosu

New Report

Close