U Njemačkoj se posebno cijeni rad, nitko vas nikad neće zakinuti

Naslovnica Forum Komentari članaka U Njemačkoj se posebno cijeni rad, nitko vas nikad neće zakinuti

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

U Njemačkoj se cijeni rad gastarbajtera, naročoito za poslove koje ‘radišni’ Nijemci ne žele raditi. Za svoje građane rad shvaćaju puno ležernije, tamo je više uhljeba nego kod nas 10x

jeb.li vas ovakvi tekstovi. ajde više, svi iselite i ostavite nas da na miru konačno živimo bez vas kukavica koji imate zemlju, ali niste u stanju ništa napraviti. baš je lijep život u njemačkoj, a svaki švabo gleda da pobjegne iz te “idile”

...povijest se ponavlja...

Aham…lijepo to kad vec dobijes i poso i cjelu obitelj povuces za sobom za “tjedan dana”.
Takvih sigurno imaaa moreee….samo me cudi da ovakve nađu za ovakve textove… Sve lijepo i krasno u Njemackoj… Je PM… Ja sam tu skoro 2 godine i od spavanja u ZOO, do neplacene 3 place meni i curi ( i dan danas nije placeno, sve na sudu al eto ko nas jeb nas male mozemo cekat… Traje vec 1god…)
Od rada za njemca i DIVNE nam nase ljude di radis cjelj dan za ODLICNUUU placu od 1000€ i dok platis sve ostane 200… Sve ok… Samo bolje pisite kako je sjebano ovdje a ne da neki mutavac kaze da se cjeni rad i da nitko nece zakinit… Poznam ih sto dodu na gotovo ( stan, auto, poso…) i prave se barabe… A npr guuuknit nezna njemacki…al eto… Njemacka nit je bajna nit krasna a ove naslove nemojte pisat jer su smjesni…

tko ima love, on može birati po svijetu gdje će živjeti. njemu je svuda lijepo – jer ima love. a sirotinji poput mladića iz teksta najbolje je u hrvatskoj. no, dok on to shvati, potratit će život na bauštelama njemačke, a onda će njegovi potomci sve to lijepo spiskati na alkohol , drogu i slično. to tako biva.

...povijest se ponavlja...

U HRV tko ima “love” nije ju zaradio svojim radom. No ono sto je meni zanimljivije jest da poslovni sve vise nalikuje vecernjem ili jutarnjem, poglavito unazad 4 godine.

Kad dodju u Hrvatsku lako promjenu stav prema radniku,kradu radne sate daju otkaze “štimajući” razloge,i nitkoga to nije briga!


U HRV tko ima "love" nije ju zaradio svojim radom. No ono sto je meni zanimljivije jest da poslovni sve vise nalikuje vecernjem ili jutarnjem, poglavito unazad 4 godine.

Poslovni i Vecernji su jedna firma. Vjerojatno isti novinari pisu za oba lista. Ili kopiraju jedni od drugih.

I statistike posjecenosti imaju isti trend. 🙂

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan


U Njemačkoj se cijeni rad gastarbajtera, naročoito za poslove koje 'radišni' Nijemci ne žele raditi. Za svoje građane rad shvaćaju puno ležernije, tamo je više uhljeba nego kod nas 10x

U Njemackoj postoji kult rada, u HRV kult licnosti. U HRV mozes napraviti sto hoces, krasti, lagati, crtati kukaste krizeve, ubijati, bez sankcija. Poduzetnici sa skupim autima cijeli dan vise u drzavnim firmama dogovarajuci biznis uz proviziju novcem obveznika. Na kraju se opet biraju ti isti superhici koji vam jos vise uzimaju da si kupe novo odjelo i za vas se bore u Saboru. U Njemackoj si dobro placen za ono sto radis. Jedini “problem” jest sto to moras raditi jako, jako dobro.

Trazi se djubretarska radna snaga. Ima posla ko hoce da radi.
Osim toga stalno se traze radnici u starackim domovima posto u Njemackoj je prosjecna starost skoro 50 godina.

New Report

Close