“Grad u Istri koji prekomjerno zapošljava i izmišlja radna mjesta”

Naslovnica Forum Komentari članaka “Grad u Istri koji prekomjerno zapošljava i izmišlja radna mjesta”

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ova smeca musolinijevska iz ids idu nekome prebacivati nesto za korupciju i nepotizam.oni su mjera za organizirani kriminal i lopovluk. Ids je produkt talijanskog imperijalizma i domacih ljigavaca ,kojima su talijani prije 70godina mijenjali imena i ubijali,a ti isti sad djecu salje u talijanske vrtice i skole.ono smece radin u istarskoj skupstini prica talijanski i ne zeli prevesti na hrvatski.

daorsone, seljačino primitivna. uopće ne poznaješ istru i istrijane. pojma nemaš, vjerojatno nisi ni obrazovan i laprdaš gluposti. radin je talijan, neka priča talijanski, to je njegovo pravo. ti pišeš srpski i nitko ti to ne predbacuje jer manjine su bogatstvo naroda. pusti ljude na miru, u hrvatskoj su tek 50 godina, dok su u italiji bili 500 godina. ti si jedan od onih koji sere, a 90% njihovih prihoda idu u državni proračun, dok nazad dobiju 10%. dakle, dok oni nas financiraju, bolje ti je da zašutiš.

...povijest se ponavlja...

Ajmo potpisat peticiju da uvezemo 10-20tak tisuca afganistanaca ono mislim dovoljno da ostanu manjina i da imaju svog predstavnika u Saboru i da oni pricaju afganistanski jer se zelim osjecat jos bogatije od delboya.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Frenki, ja sam za, ali ne žele doći. A talijani su autohtoni i tamo su dulje od nas. Ja sam za dolazak sirijaca, cca 100000 njih. To je fin narod, a nama fali cca 4-5000000 stanovnika da pokrenemo državu. Ispod 10 milja država ne može funkcionirati, osim ako nije monaco i slične. To su činjenice, a mi možemo do 2034 raspravljati, no to je tako.

...povijest se ponavlja...

Nece nama ni s 10 miljona funkcionirat jer ce se i broj uhljeba udvostrucit.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!


Nece nama ni s 10 miljona funkcionirat jer ce se i broj uhljeba udvostrucit.

ne slažem se. austrija i njemačka su države br. 1 po administraciji i broju ljudi u kojekakvim izmišljenim mjestima pa dobro funkcioniraju. 10 milja je kritična masa koja trpi apsolutno sve, jer jednako košta mala i velika država, svaka mora imati sve institucije pa nije isto hrani li te službe 80 milja ljudi, 10 ili 2 milje…pa zato smo i bili u jugoslaviji, a ne valjda iz neke ljubavi. to je bio čisti financijski interes. a danas, ako smo samostalni, onda trebamo gledati gdje ćemo biti za 40 godina, dakle nama treba hitno uvesti najmanje 200.000 ljudi. predložio sam sirijce zbog mentaliteta, obrazovanja, pristojnosti i poštivanja nekog reda, te prije svega radi radišnosti i sposobnosti integracije. za afganistance mislim da bi se teže uklopili jer njihova država nije sekularna. a ako neće sirijci, možda bi htjeli libijci, također su nam slični, ali ne i po mentalitetu, ali barem po obrazovanju i sposobnosti, no oni i ne pokazuju interes za odlaskom u EU. tko još ostaje? nemam pojma, ali znam da se sami ne razmnožavamo dovoljno.

...povijest se ponavlja...

New Report

Close