Lovrinović i Marić: Tko je i kako prodao dionice Končara?

Naslovnica Forum Komentari članaka Lovrinović i Marić: Tko je i kako prodao dionice Končara?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kamo sreće da se je sva privatizacijaj odvijala na ovaj način, di bi nam bio kraj. Najveća greška je bila dijeljenje dionica. Ako je država htjela nekome nešto pokloniti. bolji način bi bio da je dionice prodala država i onda novce od prodaje djeliti đabalebarošima.

Žalosno je što velik postotak ljudi, a još veći postotak političara i tzv. novinarčića u RH uopće ne razumije što ova dvojica pričaju.

Prodali su vaši ili vaš, jer ste vi na vlasti i vi ste postavili ovog premijera

frka će tek da nastane kad mirovinci to po starom dobrom običaju počnu prodavati ispod nabavne cijene.

who dares, wins

Da vrijedi vise netko bi vec ponudio.

Ako su dionice jeftine zanima me koliko su Maric i Lovrinovic do sada kupili. Imaju jako dobre place, novaca im sigurno ne fali.

Ko god misli da su dionice Koncara jeftine, pare u ruke i na burzu.

Inace Maric je jedan od zescih boljsevika u Hrvatskoj, u nekim stvarima je radikalniji od Vilibora. Mozda predje u Zivi Zid kad se HDZ rijesi Karamarka.

Vaš link …

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Nevjerojatno da ova dva ‘munjoza’ ne vide da su ‘naše’ firme stvarno postale naše ali sada za stvarno preko mirovinskih fondova u kojima je stvaran ali naš novac.
Ovo je deset puta bolja solucija nego da su te ‘naše’ firme samo u ‘njihovim’ rukama a prodaju nam priču da su naše…
O mirovinskim fondovima bi se dalo svašta pričati— trebat će tu još mnogo podzakonskih akata o poveznim društvima muljanju na burzi, ali polako, ni Ameri nisu sve sredili preko noći.
Ono što je meni žao da se negdje izgubila priča o kredit default swapu gdje bi se obveznice koje drže mirovinci zamjenile za dionice koje drži država. Kad bi se to provelo u komadu sa Ina-om, Hac-om i svima dug bi nam preko noći pao za preko 10-30mlrd kn.
A nitko ne bi mogao pričati nebuvljoze da je to rasprodaja Hrvatske jer te tvrtke sada za stvarno postaju naše vlasništvo preko mirovinskih fondova.
Odnosno postaju naše bez upliva politike i političara njihovih rodjaka i sivih eminencija kao što je ovaj Petrović… takvi a ne obični građani najviše gube privatizacijom

Ono što je meni žao da se negdje izgubila priča o kredit default swapu gdje bi se obveznice koje drže mirovinci zamjenile za dionice koje drži država.

za to ce nam trebati jos 100 godina,dok narod skuzi
dok ide ovako : mjesecne uplate tj. nas novac ,OMF(strani bankari) kreditiraju proracun uz kamatu 5-6% i taj novac izvlace van HR .
usput jos naplacuju naknadu za upravljanje …prejako

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Iza kulise cirkusa u vladi ….pokušavaju prodati i Badel.

Pa to je isti onaj Marić koji je govorio da CROS vrijedi 18.000 dok se prodavao za 6.000, ali nije mu bilo niti na kraj pameti da svoje novce uloži i zaradi na tome kada toliko zna o dionicama.

Jedino žalosnije od toga je što je još među boljima. Šuker prodaje dionice a ne udjele u tvrtkama, a Lalovac doma na papiru simulira trade-anje. I mi se čudimo što nema sluha za burzu s njihove strane, u biti smo mi ludi.

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

New Report

Close