Perković prodao udjel u Mavoti i prepustio Mediku Sanji Palić

Naslovnica Forum Komentari članaka Perković prodao udjel u Mavoti i prepustio Mediku Sanji Palić

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Dana 20.05.2016. godine na službenoj stranici ZSE Uprava Medike objavila je da je tog dana zaprimljena obavijest M.Perkovića o njegovoj neopozivoj ostavci na funkciju člana u Nadzornom odboru društva uz napomenu da ostavka stupa na snagu danom primitka u društvu.
Člankom 260a Zakona o trgovačkim društvima određeno je da za prestanak članstva u NO nije potrebna odluka Glavne skupštine.
Dana 25.05.2016. godine na službenoj stranici ZSE objavljena je dopuna dnevnog reda Glavne skupštine sazvane za dan 30.06.2016. godine, kojom je predložena točka 11 koja glasi: Opoziv člana Nadzornog odbora.
Autor članka bi trebao razjasniti čitateljstvu kako razumjeti objavljenu informaciju “na glavnoj skupštini 30.06.2016. godine Perković bi i službeno trebao biti razriješen funkcije člana NO”, jer prema Zakonu o trgovačkim društvima Perkoviću je na temelju OSTAVKE funkcija u članstvu NO prestala 20.06. 2016. godine, pa na Glavnoj skupštini društva 30.06.2016. godine više nije moguće donositi odluku o njegovom OPOZIVU – kako se to navodi u Dopuni dnevnog reda ili pak o njegovu razrješenju kako se to navodi u članku.
Što se tiče sudskog spora koji se vodi kod Trgovačkog suda u Zagrebu pod posl.brojem P-1849/2015, taj postupak je još uvijek u tijeku i od 09.05.2016. godine o njemu odlučuje VTS RH.

Može par riječi o bogatoj SANJI PALIĆ?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!


Može par riječi o bogatoj SANJI PALIĆ?

***žena od Marijana Palića koji je lani ili predlani poginuo u prometnoj nesreći i od tada ona vodi sve njegove poslove… Auctor firmu, ima udio u Ljubljanskoj burzi, kupio je i hypo nekretnine, imal je dobre veze sa Ninoslavom Pavićem, kupil je Lagunu Novigrad… ak se dobro sjećam poginul je baš kad je putovao na pregovore o preuzimanju HTP Korčula… žena Sanja je to sve naslijedila

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

@Miami: Niste znali to ili samo porvocirate autora članka? S obzirom da pratite farmacetusku industriju

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Ne. Nisam znala, ništa više od toga da je supruga …preminulog…..mislim, nije eksponirana,
nije na nikakvim opisima bogatih. nije na prvoj stranici Glorije ili drugih listova..ćuva svoju privatnost..
a raspolaže s respektbilnom imovinom ..zato pitam.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close